De Fotoschuur

Foto van de maand – juni ’20

Iedere laatste dag van de maand blik ik terug en kies ik mijn favoriete foto van de voorbije weken. Juni was een speciale maand: de allereerste.

En het was op de valreep, ik was het bijna vergeten. Oepsietjes.

familiereportage
Mijn lieve collega Soetkin en haar zoontje Rasmus

De eerste foto van de maand is eigenlijk niet in juni gemaakt. Ik ging in maart, vlak voor de coronamaatregelen werden ingevoerd, langs bij Soetkin en Jan-Pieter voor een familiereportage. Hun zoontje Rasmus was amper twee weken voordien geboren. Hij was mijn allereerste fotosessie voor De Fotoschuur.

Ik zou kort daarna De Fotoschuur lanceren. Of dat was toch het plan. Alles was klaar, ik had er mega veel zin in. Maar corona stak er een stokje voor. Uiteindelijk kon ik op 8 juni starten, eindelijk!

Uit de hele reeks is deze mijn favoriete foto. Het is een reflexlachje, maar geef toe, hoe zaaaaaaalig is dat?! Mijn hart smelt, nog steeds. Prachtig kereltje. Fantastisch gezinnetje.

Meer van dit? Check mijn Instagram.

Ook zin in een Fotoschuur-sessie, spontaan, ongedwongen en puur? Gewoon zoals jij bent, zoals jullie zijn? Een moment om even te genieten?

1 gedachte over “Foto van de maand – juni ’20”

  1. Pingback: Foto van de maand december - De Fotoschuur - Fotograaf in Gent

Een reactie achterlaten

Scroll naar boven