De Fotoschuur

cadeaubon fotograaf

Foto van de maand – augustus ’20

Iedere laatste dag van de maand blik ik terug en kies ik mijn favoriete foto van de voorbije weken. Augustus was een drukke maand, vooral achter de schermen.

Het heeft me wat tijd gekost, vooral omdat de doosjes op zich lieten wachten. Maar het is gelukt, de cadeaubon is klaar! En dan moest ik er natuurlijk foto’s van maken. En daar heb ik me nu echt eens mee geamuseerd sie.

Ik zocht passende decoratie. Daar moest ik niet ver voor lopen, haha. Lang leve onze tuin jungle. Maar dan he. Ik moest efkes zoeken naar de mooiste opstelling. Het is eens wat anders dan zulke lieve snoetjes of trotse ouders voor mijn lens. Een uitdaging. Tof wel.

Beetje trots, op alles. Ik zou zelf graag zo’n cadeaubon krijgen. En dat vond ik dus belangrijk: dat het een mooi cadeautje is, leuk om te krijgen. In een stevig doosje. Iets dat er leuk uitziet en goed aanvoelt. En dat is het wel. Al zeg ik het zelf. De bon is trouwens geprint op gerecycleerd papier.

En van heel die hoop foto’s, is deze mijn favorietje.

cadeaubon fotograaf
De Fotoschuur cadeaubon!

Ideaal trouwens om je partner, mama/papa of bestie mee te verrassen. Of wil je er zelf graag eentje krijgen? Zeg het dan subtiel of niet zo subtiel eens rond he. Voor elk budget of voor elke Fotoschuurformule. Stuur me maar via hallo@defotoschuur.be of vul het contactformulier in.

En dan nu september. Succes aan alle schoolgaande kindjes en werkende ouders. Laat die mooie herfstkleuren maar komen!

Liefs
Janna

PS: merci Fabio voor het ontwerp!

Een reactie achterlaten

Scroll naar boven