zelfportret

portret

Hoi, mijn naam is Janna. Nice to meet ya! Ik maakte nog eens een portret van mezelf. Zo is het weer tijd voor wat random weetjes, go!

01//Ik ben journalist voor de regionale televisie. Die stem die je dagelijks hoort op AVS, kan wel eens van mij zijn. Filmen, monteren, schrijven, dat is mijn hoofdberoep.

02//Ik ben een rasechte Gentenaar. Geboren, getogen en ik wil er voorlopig nog niet weg.

03//Daar verbouwden wij ondertussen al twee huizen. We zijn dus ook al twee keer voor zot verklaard.

04//Ik was 22 toen Lili geboren is. Ook toen verklaarden ze ons voor zot. Maar echt, ik zou het nooit anders gewild hebben.

05//Ik zou wel elke dag frietjes kunnen eten. Maar zonder saus, dat moet ik echt niet hebben, bah.

06//Mijn lievelingskleur is dan ook geel, of oranje, zoiets warm goud-achtig.

07//Ik laat je niet zomaar wachten, ik kom niet graag te laat.

08//Mijn fotocamera is niet de allerbeste hoor. Mijn objectieven daarentegen, maken het verschil. Maar ondertussen spaar ik wel verder voor een beter model, want ie is best al oud.

Zo. Wat wist je nog niet over mij? Drop het even in de reacties!

Nieuwsgierig naar mijn vorige zelfportret? Die vind je hier. Of zin in meer? Volg mij op Instagram, daar deel ik bijna dagelijks mijn fotografie- en moederschapsavonturen. See u there!

portret

Wat heb je bijgeleerd over mij?

Laat het me weten in de comments! Ik ben benieuwd. En wat vind je van dit portret?

Ik heb de pagina op mijn website over mezelf een beetje aangevuld en aangepast. Daar vertel ik er nog net iets meer over mijn hoofdberoep. En ook wat over mijn opleiding.

In mijn opleiding Journalistiek kwam een groot deel fotografie in aan bod. Zonder die technische lessen, had ik vandaag nog lang zo ver niet gestaan. En ook creatief heeft het me een heel eind vooruit geholpen.

Nieuwsgierig? Kijk hier: Over Janna

Laad meer
%d bloggers vinden dit leuk: