18 november 2020

Het Blokje – fotohouder

Door de lockdown zijn mijn modellen nogal beperkt momenteel. Maar ik heb wel tijd genoeg om nieuwe ideeën te bedenken, en ze ook effectief uit te voeren! Dit is mijn fotohouder.

Dit is…. het Blokje. Zo noem ik het tot nu, maar misschien moet ik toch eens nadenken over een betere naam. Alhoewel, klinkt wel cute he?

Wil je dit ook? Lees effe verder!

Zelfgemaakte fotohouder

Ik kreeg wel wat hulp hoor, dankje Florian, maar ik ben echt trots. Het Blokje is 26cm lang, 6cm breed en 3cm hoog. Het heeft twee gleuven, zodat je kan spelen met twee of meer fotoafdrukken. Super leuk trouwens als je houdt van afwisseling, want het is easy peasy om foto’s te verwisselen.

Voor dit Blokje gebruikte ik stevige fotoafdrukken, op karton. Ik raad ook aan om de foto’s te printen met een wit randje, zodat ze meer afsteken tegen de achtergrond.

Het idee was om het Blokje aan te bieden aan wie een fotosessie bij me heeft gedaan. Perfecte manier om je herinneringen tastbaar te maken. Alleen… fotosessies mogen nu niet, dus het Blokje ligt hier maar te liggen.

Cadeautje

Daarom, wie graag eentje wil, laat maar weten! Deed je al een fotosessie bij mij? Dan krijg je er 2 afdrukken naar keuze bij. Kostprijs? 25 euro (inclusief twee afdrukken, zonder verzendingskost).

Deed je nog geen fotosessie bij mij, dan kan je het blokje zelf opvullen of twee foto’s doorsturen om te laten printen. Ooooffff je kan ook een sessie boeken en het Blokje later nog vullen 🙂 (trouwens, mega leuk als cadeautje ook he!)

Stuur me een berichtje via Facebook of Instagram, of mail naar hallo@defotoschuur.be

2 Responses

  1. saturnein schreef:

    Ik vind het Blokje heel goed klinken. Even minimalistisch als het Blokje zelf.
    Mooi!

    1. Janna Heyerick schreef:

      Dankjewel, super lief! ????

Een reactie achterlaten