27 december 2020

2020 Year in Review

Year in Review

Het is misschien wat saai om 2020 met veel woorden te overlopen. Dus ik dacht, ik maak iets visueels met mijn hoogtepunten van dit jaar. 2020 Year in Review, geslaagd?

Het is een jaar met veel eerste keren. Logisch natuurlijk. Maar wel leuk om op terug te kijken. En zo is het wel een speciale Year in Review.

Ik heb veel gezucht en een paar keer goed geweend, maar me nadien telkens weer opgetrokken aan wie ik graag heb en aan wat ik graag doe. En ik vind dat ik het goed gedaan heb, ondanks alle tegenslagen. Allemaal ook met jouw hulp. Merci!

Top drie blogberichten

Ik heb er zo wat mijn missie van gemaakt om elke zondag een blogbericht te hebben. Ik vind dat leuk te doen, het is goed voor wat beweging op mijn website en ik hoop ook gewoon dat je er iets aan hebt of zelfs van kan leren. Daarom, de top 3 meest gelezen blogberichten van 2020:

 1. 5 tips voor geslaagde foto’s
 2. Wanneer boek ik best een newborn fotoshoot?
 3. Over De Fotoschuur: de naam

Ik was wel nieuwsgierig, en ging ook eens kijken naar mijn populairste bericht op Instagram. Het bericht dat het meeste interactie had, dus hartjes, reacties en aantal keer opgeslagen, is deze van mijn Lili.

Voilà, dat was mijn Year in Review voor 2020. Voor 2021 is mijn grote doel de fotostudio af te werken. Ik popel om het in te kleden en mijn eerste sessies er te mogen doen. Ik heb er zoooooo veel zin in! Mijn hoofd zit vol ideeën en ik heb zelfs al wat dingetjes gekocht voor erin. Spannend 🙂

Bedankt voor de steun in 2020!

4 Responses

 1. saturnein schreef:

  Goed gedaan, in dit lastige corona-jaar!

  1. Janna Heyerick schreef:

   Dankjewel ☺️ ik ben echt ook heel tevreden

 2. Darling Doormat schreef:

  Een gedurfde stap in een onberekenbaar jaar, je hebt het toch maar voor elkaar gekregen! En nu als een pijl naar het doelwit 2021!

  1. Janna Heyerick schreef:

   Dankjewel ☺️ doet deugd om te lezen

Een reactie achterlaten