28 februari 2021

Foto van de maand – februari ’21

Iedere laatste dag van de maand blik ik terug en kies ik mijn favoriete foto van de voorbije weken. Februari was een heftige maand, met vééééél werken aan ons huis en dus wat minder tijd om te ondernemen. Maar de portretfotograaf in mij leefde helemaal op dankzij de fotosessie in de sneeuw.

Maar ik had wel een fantastische fotosessie met Bo en haar mama Evelien. Bo was jarig en kreeg een shoot als cadeau, die uiteindelijk een duoportretsessie werd, samen met haar mama. In de sneeuw dan nog, met een zalig zonnetje op onze snoet.

En wauw. Echt wauw. Die twee zijn zo MOOI. Prachtige mensen, en het klikte ook enorm. Ik heb mij zo hard geamuseerd die voormiddag. Het was gezellig, en de warmte die zij uitstralen, fantastisch toch?

Mijn favoriete foto van die dag is deze:

portretfotograaf

Waarom? Hoe de zon hun haren kust, de “lijnen” van de sneeuw die je oog leiden en de warme omhelzing. Ge zou al durven vergeten dat het toen aan het vriezen was.

Tijdens de mooie lentedagen in februari, vond Lili een vriendje in de tuin. En deze foto is wellicht ook wel een van mijn favoriete foto’s ooit.

portretfotograaf

En zo lap ik mijn eigen regel weer aan mijn laars, en deel ik opnieuw twee favoriete foto’s in plaats van eentje. Oh ja. Niet zo erg zeker?

Schuur

Februari was een erg drukke maand hier, door de werken aan ons huis. Ons zadeldak werd vernieuwd, het plat dak werd wat aangepast. Ondertussen werken wij door aan de studio, vaak tot ‘s avonds laat als de kinderen al slapen.

En zo is de Schuur op korte tijd vééééél veranderd. Volgende week deel ik een update! Ik neem je in een uitgebreid blogbericht mee tijdens de voorbije weken van de werken, met alle ups en downs. Dat is voor volgende zondag, 8u ‘s morgens, zoals altijd! 🙂

Nieuwsgierig wat ik in tussentijd allemaal uitsteek? Volg me op Instagram! Of vind je me ook wel een goeie match als jouw portretfotograaf? Alle info voor zo’n shoot, go check:

5 Responses

 1. saturnein schreef:

  Inderdaad prachtige mensen, prachtige foto’s. De warmte straalt er van af, zelfs met de sneeuw! Je zou echt wel vergeten hoe berekoud het toen was door hun liefde 🙂

  1. Janna Heyerick schreef:

   Dankjewel ☺️ en het was gewoon ook een hele fijne sessie. We hebben gebabbeld, gelachen en de tijd vloog voorbij!

 2. Darling Doormat schreef:

  Inderdaad, de warmte die van de foto’s afstraalt is indrukwekkend. Mooi!

  1. Janna Heyerick schreef:

   Dankjewel! ????

Een reactie achterlaten