2 mei 2021

Foto van de maand – april ’21

Iedere maand blik ik terug en kies ik mijn favoriete foto van de voorbije weken. Met haar verjaardag in het vooruitzicht en onze mooie appelbomen in bloei, kon het niet anders dan dat dit pareltje eruit kwam.

Mooie Lili!

familiefoto

Woensdag word je al vijf! Het lijkt al een eeuwigheid geleden dat ik je als klein bundeltje baby in mijn armen had, en tegelijkertijd is het alsof het pas gisteren was. Je bent een zelfstandige, ietwat koppige, fantastisch leuke kleuter. Eentje met pit en energie, maar die het soms ook wat moeilijk heeft met verandering of emoties. Samen leren we. Samen groeien we. Lief meisje.

Koppeltje

En deze foto is ook leuk. Florian en ik vierden 11 jaar samenzijn, in onze prachtige tuin, met onze prachtige kinderen. En kijk, ik ben normaal niet het type van geforceerde groepsfoto’s. Maar het moest gewoon eens. Alez, en zo geforceerd is ie nu ook weer niet, met al dat gekietel.

familiefoto

Fijne zondag! Ik kijk uit naar warmere temperaturen!

Volg je me al op Instagram?

3 Responses

  1. saturnein schreef:

    Mooie Lili! Mooie jullie 🙂

    1. Janna Heyerick schreef:

      Lief ♥️????

Een reactie achterlaten