baby shoot

Mijn favoriete baby shoot mag opnieuw plaatsvinden! Hoeraaaaa!!!!! Yes yes yes yes yes! Ein-de-lijk mag ik weer bij je thuis fotograferen. Woooow, dat lijkt echt al een eeuwigheid geleden. Nog een maandje wachten, en dan gaan we ervoor!

Op het laatste overlegcommité van 11 mei, heeft de regering een duidelijk perspectief gegeven voor heel wat sectoren en beroepen. Voor fotografen geldt vanaf 9 juni onder meer dat ze weer bij klanten thuis mogen fotograferen (enkel met de bewoners van het huis en één andere persoon). Amaaaaaai, hebben we daar lang naar uitgekeken!

baby fotoshoot
baby fotoshoot

Oké, dus, een babysessie, een newborn fotoshoot.

Wat doe ik tijdens een baby shoot? Wat kan je verwachten?

Je bent zwanger of hebt misschien pas een klein bébéke in je armen. En je weet, je wéét, dat een baby kei snel groeit en mega rap verandert. Oké, die snelle foto’s tussendoor met je smartphone, die zien er best uit. Alleen, ik vind dat je meer verdient.

Intieme foto’s met je kersverse gezin, samen met je baby. Jij als fantastische moeder, met de fiere papa erbij. Een herinnering aan hoe het echt was, zodat je later exact weer kan voelen wat je nu voelt. Ongegeneerd en ongedwongen, zoals jullie echt zijn. Foto’s waar je met plezier en trots op kan terugkijken. Foto’s waar je complimentjes voor krijgt.

baby fotoshoot
baby fotoshoot

Als babyfotograaf werk ik in Gent en heel Oost-Vlaanderen. Ik kom even bij je thuis en voor een uurtje of een uur en half ligt de focus helemaal op je gezin. Ik leg de tederheid vast: de lieve blikken, zachte bewegingen en kleine details. Uiteindelijk krijg je van mij 30 gevarieerde foto’s in een prachtige galerij, zorgvuldig geselecteerd en bewerkt. Jouw investering? 180 euro, voor beelden die je eeuwig kan koesteren.

Ik doe dat met zo veel liefde. Want ik wil dat je steeds kan herinneren: wat je nu beleeft, wat je nu voelt, voor eeuwig vastgelegd.

Dit is trouwens de laatste maand dat ik babysessies doe aan €180, vanaf 8 juni gaan mijn prijzen iets omhoog. Boek je nu nog, dan krijg je mij nog voor de huidige prijs 🙂 Of: wacht je nog even mijn nieuwe studio af??? Spannend!

Wacht best niet te lang met boeken, mijn agenda raakt al aardig gevuld. Tot snel!

Benieuwd wat anderen van hun fotoshoot vonden?

Volg je me al op Instagram?

Laad meer
%d bloggers vinden dit leuk: