De Fotoschuur

studio

Foto van de maand – juni ’21

Iedere maand blik ik terug en kies ik mijn favoriete foto van de voorbije weken. Deze maand bestaat De Fotoschuur exact 1 jaar, en bovendien opende mijn prachtige studio de deuren. Dan kan ik toch niet anders dan van daar een foto te delen? 🙂

De fotostudio was nog niet klaar, heck, de vloer lag zelfs nog niet. Maar Nina boekte toch al een shoot in de studio. Echt waar, dat vond ik zoooooo’n groot compliment. Nog steeds zelfs. Het gaf me het beste gevoel ter wereld: dat ik de juiste keuze had gemaakt om een studio te maken van onze oude schuur.

Eerste studio fotoshoot

Dus, dankjewel Nina! Mocht je dit lezen 🙂 Zij en haar partner Stefaan kwamen met hun pasgeboren dochtertje Elena. Welkom op de wereld, prachtige meid! En wat fijn dat jij het eerste baby’tje was om in de studio foto’s van te maken.

studio

Ik vind haar snoetje zo zalig, die blik. Volgens mij wordt ze een zeer verstandig en nieuwsgierig meisje. Het is haar blik en de lichtinval waardoor deze foto mijn favorietje is.

En omdat je niet erg veel van de fotostudio ziet op die foto, deel ik graag nog een ruimer beeld ook.

studio

Lijkt een fotosessie iets voor jou? Je leest er alles over op mijn website, of boek meteen je eigen shoot. Mijn agenda raakt stilaan goed gevuld deze zomermaanden, snel zijn dus!

Volg je me al op Instagram?

2 gedachten over “Foto van de maand – juni ’21”

Een reactie achterlaten

Scroll naar boven