De Fotoschuur

newborn foto

Foto van de maand – juli ’21

Iedere maand blik ik terug en kies ik mijn favoriete newborn foto van de voorbije weken. Deze maand kan ik voor het eerst écht niet kiezen.

Ik moet zo wat mijn record aantal shoots hebben gehad deze maand. Ongelooflijk hoeveel families ik voor mijn lens gehad heb. Bij elke sessie zijn er grote kanshebbers voor de favoriete foto van de maand. En daarom ga ik eens niet kiezen op basis van het beeld, maar op basis van de hele beleving. Met een persoonlijk kantje.

Ik mocht deze maand helemaal naar Oostende voor een babysessie. De shoot zelf ging zodanig vlot, dat ik op amper een uur al alles had. En dan moet je weten dat het niet gewoon de baby en ouders waren voor hun geplandefotoshoot, maar ook nog eens twee broertjes erbij.

Meestal is dat best pittig, een groot gezin. Da’s niet erg. Ik hou van de chaos van een familie. Maar nu liep het zodanig gesmeerd, dat het bijna verdacht was. Haha!

En het fijne voor mij? Persoonlijk dan he. We hebben er een uitje aan gekoppeld. Samen met mijn kroost naar de zee. Dat was jaren geleden en deed zo veel deugd.

Dus die dag, was voor mij een hoogtepunt van deze maand. En deze foto vind ik zalig.

newborn foto

Wil je dit ook wel? Check alles dat je wil weten over de babysessie, of boek meteen en krijg net zo’n geweldige newborn foto van jouw gezin.

En ik deel dan nog een mini greep uit de sessies van afgelopen maand, want ja, kiezen is verliezen he.

Met nog twee shoots af te werken van afgelopen maand, kijk ik uit naar augustus met acht geplande shoots!

Volg me op Instagram, en krijg je dagelijkse portie liefde en tederheid

4 gedachten over “Foto van de maand – juli ’21”

Een reactie achterlaten

Scroll naar boven