Boek je fotosessie

Boek je fotosessie

Boek je fotosessie

Boek je fotosessie

(of vraag vrijblijvend wat meer informatie)

Welkom hier, blij dat je er bent!

Boeken kan makkelijk via onderstaand contactformulier. Heb je nog een specifieke vraag of wil je een cadeaubon bestellen? Mail me 🙂 hallo@defotoschuur.be

fotograaf gent

Boek je fotosessie

Ben je in verwachting en weet je niet zeker wanneer je jouw zwangerschapssessie of babyfotoshoot wil inplannen? We kunnen na overleg de datum nog wijzigen.

Fotoshoots doen we doorgaans in de voormiddag, maar als je graag een fotosessie doet tijdens golden hour, laat me dat gerust weten, dan kiezen we samen een ander uur dan je hier in het boekingsformulier aangeeft 🙂

De timing die je hier kiest is niet per se definitief. Ik laat de start van de fotosessie graag afhangen van het ritme van je baby of kinderen, of van het weerbericht.

Nog vragen? Mail me 🙂 hallo@defotoschuur.be


Opgelet: ik beantwoord je mail doorgaans binnen de 24u, hou zeker ook je SPAM-folder in de gaten!

Tot snel!

Weet dat er Algemene Voorwaarden van toepassing zijn. Die krijg je op het moment dat ik je een eerste mailtje stuur, of je kan ze ook hier al even nalezen. Je datum ligt pas vast na betaling van het voorschot. Door een datum vast te leggen en voorschot te betalen, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Boek je fotosessie

Opgelet: ik beantwoord je mail doorgaans binnen de 24u, hou zeker ook je SPAM-folder in de gaten!

Ben je in verwachting en weet je niet zeker wanneer je jouw zwangerschapssessie of babyfotoshoot wil inplannen? We kunnen na overleg de datum nog wijzigen.

Fotoshoots doen we doorgaans in de voormiddag, maar als je graag een fotosessie doet tijdens golden hour, laat me dat gerust weten, dan kiezen we samen een ander uur dan je hier in het boekingsformulier aangeeft 🙂

De timing die je hier kiest is niet per se definitief. Ik laat de start van de fotosessie graag afhangen van het ritme van je baby of kinderen, of van het weerbericht.

Nog vragen? Mail me 🙂 hallo@defotoschuur.be

Tot snel!

Weet dat er Algemene Voorwaarden van toepassing zijn. Die krijg je op het moment dat ik je een eerste mailtje stuur, of je kan ze ook hier al even nalezen. Je datum ligt pas vast na betaling van het voorschot. Door een datum vast te leggen en voorschot te betalen, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

boek je fotosessie

Boekte je een fotosessie? Wat leuk, dan zie ik je snel! Intussen, zag je al dat ik ook een blog heb? Daar deel ik fotografietipsachter de schermen-verhalen en ook informatie voor als je een fotosessie geboekt hebt. Zoals wat je kan aantrekken of wat je zoal mag verwachten van een shoot. Veel leesplezier!

Check ook even de veelgestelde vragen. En anders kan je je vraag gerust ook stellen via het formulier.

Heb je een geheel andere vraag? Iets dat niet volledig duidelijk is? Je mag mij altijd mailen: hallo@defotoschuur.be. Ik neem zo snel als ik maar kan terug contact met je op. (Heb je na 12u nog geen mailtje terug ontvangen? Check zeker eens je spam)

Of check de formules nog eens: