Boek je fotosessie

Boek je fotosessie

Welkom hier, blij dat je er bent!

Boek je fotosessie

(of vraag vrijblijvend wat meer informatie)

In drie simpele stappen:

  1. Kies je datum
  2. Vul het contactformulier hieronder in, dat kost je twee minuutjes
  3. Relax! Vanaf nu neem ik alles van je over. Binnen de 12u mag je een mail van me terugverwachten (check je SPAM-folder!) met alle info en mijn beste tips
Video afspelen

Heb je nog een specifieke vraag, of wil je een cadeaubon? Mail me 🙂 hallo@defotoschuur.be

Tot snel!

Weet dat er Algemene Voorwaarden van toepassing zijn. Die krijg je op het moment dat ik je een eerste mailtje stuur, of je kan ze ook hier al even nalezen. Je datum ligt pas vast na betaling van het voorschot. Door een datum vast te leggen en voorschot te betalen, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Heb je een specifieke vraag of wil je een cadeaubon bestellen? Mail me 🙂 hallo@defotoschuur.be

Boek je fotosessie

In drie simpele stappen:

  1. Kies je datum
  2. Vul het contactformulier in, dat kost je twee minuutjes
  3. Relax! Vanaf nu neem ik alles van je over. Binnen de 24u mag je een mail van me terugverwachten (check je SPAM-folder!) met alle info en mijn beste tips

Tot snel!

Weet dat er Algemene Voorwaarden van toepassing zijn. Die krijg je op het moment dat ik je een eerste mailtje stuur, of je kan ze ook hier al even nalezen. Je datum ligt pas vast na betaling van het voorschot. Door een datum vast te leggen en voorschot te betalen, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Heb je nog een specifieke vraag of wil je een cadeaubon bestellen? Mail me 🙂 hallo@defotoschuur.be

boek je fotosessie

Boekte je een fotosessie? Wat leuk, dan zie ik je snel! Intussen, zag je al dat ik ook een blog heb? Daar deel ik fotografietipsachter de schermen-verhalen en ook informatie voor als je een fotosessie geboekt hebt. Zoals wat je kan aantrekken of wat je zoal mag verwachten van een shoot. Veel leesplezier!

Check ook even de veelgestelde vragen. En anders kan je je vraag gerust ook stellen via het formulier.

Heb je een geheel andere vraag? Iets dat niet volledig duidelijk is? Je mag mij altijd mailen: hallo@defotoschuur.be. Ik neem zo snel als ik maar kan terug contact met je op. (Heb je na 12u nog geen mailtje terug ontvangen? Check zeker eens je spam)

Of check de formules nog eens: