Boek je fotosessie

Boek je fotosessie

Boek je fotosessie

Boek je fotosessie

(of vraag vrijblijvend wat meer informatie)

Welkom hier, blij dat je er bent! Mag ik je helpen de tijd even te laten stil staan?

Zin in prachtige, ongedwongen beelden van je gezin? Genieten, terwijl je gewoon jezelf kan zijn? Dan is een Fotoschuursessie echt iets voor jou. Boek snel je fotoshoot!

Boeken kan makkelijk via onderstaand contactformulier. Of wil je gewoon weten of ik beschikbaar ben? Heb je nog een specifieke vraag? Laat maar horen! Dit contactformulier is helemaal vrijblijvend.

fotograaf gent

Boek je fotosessie

Opgelet: Ik geniet momenteel van mijn moederschapsrust 🙂 Wil je graag een shoot vanaf half januari 2023? Vul gerust het boekingsformulier in.

Vrije plekjes: januari (volzet), februari (6), maart (10), …

Straat, huisnummer en gemeente
Dat maakt het vastleggen van de fotosessie al wat makkelijker. Ik fotografeer op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.
Zo kunnen we al kort kennismaken en kan je me alles vragen.
Ben je in verwachting? Is je baby pasgeboren? Een belangrijkste mijlpaal? Ik weet graag wat meer over je! Wat verwacht je trouwens van de fotosessie? Wat wil je uiteindelijk met de foto's doen?
Een album of een kaartje maken bijvoorbeeld? Of misschien een afdruk voor op de muur?
Ik vind het fijn om jullie al een beetje te leren kennen op voorhand.
Geen zorgen, ik stuur maar maximaal wekelijks eens een mailtje uit 🙂

Tot snel!

Weet dat er Algemene Voorwaarden van toepassing zijn. Die krijg je op het moment dat ik je een eerste mailtje stuur, of je kan ze ook hier al even nalezen. Je datum ligt pas vast na betaling van het voorschot. Door een datum vast te leggen en voorschot te betalen, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Boek je fotosessie

Opgelet: Ik geniet momenteel van mijn moederschapsrust 🙂 Wil je graag een shoot vanaf half januari 2023? Vul gerust het boekingsformulier in.

Vrije plekjes: januari (2), februari (6), maart (10), …

Straat, huisnummer en gemeente
Dat maakt het vastleggen van de fotosessie al wat makkelijker. Ik fotografeer op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.
Zo kunnen we al kort kennismaken en kan je me alles vragen.
Ben je in verwachting? Is je baby pasgeboren? Een belangrijkste mijlpaal? Ik weet graag wat meer over je! Wat verwacht je trouwens van de fotosessie? Wat wil je uiteindelijk met de foto's doen?
Een album of een kaartje maken bijvoorbeeld? Of misschien een afdruk voor op de muur?
Ik vind het fijn om jullie al een beetje te leren kennen op voorhand.
Geen zorgen, ik stuur maar maximaal wekelijks eens een mailtje uit 🙂

Tot snel!

Weet dat er Algemene Voorwaarden van toepassing zijn. Die krijg je op het moment dat ik je een eerste mailtje stuur, of je kan ze ook hier al even nalezen. Je datum ligt pas vast na betaling van het voorschot. Door een datum vast te leggen en voorschot te betalen, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Boekte je een fotosessie? Wat leuk, dan zie ik je snel! Intussen, zag je al dat ik ook een blog heb? Daar deel ik fotografietipsachter de schermen-verhalen en ook informatie voor als je een fotosessie geboekt hebt. Zoals wat je kan aantrekken of wat je zoal mag verwachten van een shoot. Veel leesplezier!

Check ook even de veelgestelde vragen. En anders kan je je vraag gerust ook stellen via het formulier.

Heb je een geheel andere vraag? Iets dat niet volledig duidelijk is? Je mag mij altijd mailen: hallo@defotoschuur.be. Ik neem zo snel als ik maar kan terug contact met je op. (Heb je na 12u nog geen mailtje terug ontvangen? Check zeker eens je spam)

Of check de formules nog eens: