De Fotoschuur

Mijn verhaal

Hallo! Mijn naam is Janna

fotograaf

Ik ben een bewust jonge mama. Ons eerste baby’tje kregen we op mijn 22ste.

Lili, mijn oudste dochter, is ondertussen al zeven. Zeven! Ze kan al lezen! Gek om te denken dat ze ooit uit mijn buik kwam. Eigenlijk wist ik toen niet helemaal goed wat mij overkwam. Met tijd en boterhammen he.

Eigenlijk wist ik helemaal niet goed wat mij overkwam

Eigenlijk wist ik helemaal niet goed wat mij overkwam

Pipa is vijf. Een dromer, een stille genieter en een vechter. Dat laatste bewees ze bij haar geboorte al. Pipa werd al na 31 weken zwangerschap geboren. Zware weken in het ziekenhuis, die ze ondertussen goedmaakt met haar deugnieterij en fonkelende, helderblauwe ogen.

Eind ’22 kwam Otto erbij. Een lief kereltje, een klein aapje en de grootste knuffelaar. Hij is exact wat ons gezin nodig had. Hij hielp me verwerken wat er bij Pipa gebeurd is.

fotograaf

Ik ben een familiemens. En ik vind: tijd is een dief. Mijn foto’s van Lili, Pipa en Otto helpen me stilstaan, om dan weer door te gaan. Daarmee voel ik exact weer wat ik toen voelde.

Voel je dat ook?

Voel je dat ook?

Blijdschap, trots en verliefdheid, maar ook verdriet, angst en onzekerheid. En zelfs al zijn niet alle gevoelens even fijn, ze maken me tot wie ik vandaag ben. Die foto’s heb ik nodig om met vertrouwen de volgende stap te zetten en verder te gaan.

fotograaf

Toen ik zestien was kocht ik mijn allereerste DSLR-camera. Met mijn zuurverdiende centen na twee maanden rekken vullen in de Carrefour. Tussendoor prutste ik met de oude analoge camera van mijn grootvader. 

In 2014 studeerde ik af als journalist. Daar ontdekte ik dat ik mijn liefde voor woord en beeld kan combineren. Ik specialiseerde me in televisie en fotografie (gegeven door de fantastische Steven Meert). Daarna heb ik bijna tien jaar gewerkt voor AVS, de regionale zender van Oost-Vlaanderen.

2020 was het jaar van zoeken en uitproberen, de opstart van De Fotoschuur. Ondertussen ben ik mijn eigen baas. Ik ben heel dankbaar voor dit avontuur, dankbaar dat ik ook jou mag helpen. 


Ik wil je helpen, een manier geven om je herinneringen tastbaar te maken.

fotograaf gent
fotograaf gent

voel je een klik?

voel je een klik?

fotograaf


Ik wil je helpen, een manier geven om je herinneringen tastbaar te maken.

Wees welkom bij mij thuis, in mijn zelfgemaakte (bloed, zweet en tranen!) studio. Van oud kot, naar ruwbouw, tot tweede thuis.

NATUREL EN AUTHENTIEK

Thuiskomen

Fotostudio De Schuur in Gent is ingericht alsof het je eigen living is. Kom, voel je thuis! Ik hou niet van geforceerde poses of al lachend in de lens kijken. Ik wil dat je op je gemakt voelt, zodat ik je kan fotograferen zoals je echt bent. Gewoon, authentiek en naturel.

OM TOT RUST TE KOMEN

Lichtrijk en prachtig gestyled

Sober en opvallend mooi tegelijk. In de zachte kleuren en neutrale setting komen de foto’s van jou en je baby extra mooi uit. Een fotoshoot met je baby in de bohemian setting doet je tot rust komen, én is er om mee uit te pakken.

Copyright foto hoofding: Eline Hautekeete Fotografie

Scroll naar boven