De Fotoschuur

Cadeaubon

Geef het meest waardevolle

fotoshoot gent

Is je bestie zwanger? Word je binnenkort oma? Wil je je mama/papa of je partner verrassen? Geef een cadeaubon. Geef levenslange herinneringen, help koesteren.

Is je bestie zwanger? Word je binnenkort oma? Wil je je mama/papa of je partner verrassen? Geef een cadeaubon. Geef levenslange herinneringen, help koesteren.

  • geprint op gerecycleerd papier
  • ingepakt in een stevig doosje
  • voor iedere formule
  • of voor eender welk bedrag
  • de bon is één jaar geldig
  • per post naar je opgestuurd (7 euro verzending)
  • of je komt hem oppikken in Sint-Amandsberg (Gent)

Om nooit te vergeten

Wat spannend. Liefde, een baby’tje, ouders zijn. Een fotoshoot is er om niet te vergeten, om voor altijd terug te kunnen kijken en nog eens te genieten. En jij kan hen daarbij helpen.

Stuur me een mail als je een cadeaubon wil kopen:

cadeaubon
cadeaubon

Alles over de cadeaubon

De bon is geprint op gerecycleerd papier en zit in een stevig doosje. Zo is het net wat meer om te krijgen en extra leuk om te geven. Je kan voor ieder type fotosessie een bon aanschaffen, met een bedrag dat je zelf kiest. Je komt hem oppikken in Sint-Amandsberg of ik stuur hem naar je op.

De bon is één jaar geldig. We kiezen samen het meest geschikte moment om de fotosessie te laten doorgaan.

De Fotoschuur-sessies zijn er om van te genieten

Ik neem mijn tijd en ik wil dat jij dat ook doet. Een fotosessie verloopt volledig op jouw tempo of op het tempo van je gezin. Ik ga op zoek naar uniekeongedwongen beelden waar ik trots op kan zijn en waar jij altijd met een heerlijk gevoel op kan terug kijken.

Na afloop krijg je het aantal foto’s dat ik beloofd heb. De foto’s zijn zorgvuldig geselecteerd en bewerkt. Heb je toch nog vragen? Mail me gerust, via hallo@defotoschuur.be.


"Sometimes you never know the true value of a moment, until it becomes a memory."


– onbekend

Scroll naar boven