Liefde & familie

Fotoshoot in Gent - Liefde & familie

Liefde & Familie

fotoshoot gent

Zin in prachtige, ongedwongen beelden van je gezin, je familie? Een fotoshoot in Gent om van te genieten, terwijl je gewoon jezelf kan zijn? Daarvoor kan je kiezen uit drie formules:

Zin in prachtige, ongedwongen beelden van je gezin, je familie? Genieten, terwijl je gewoon jezelf kan zijn? Daarvoor kan je kiezen uit drie formules:

Familiesessie

€290,-

Speels en op jouw ritme. Voor gezinnen* met kinderen ouder dan 1 jaar.

 

90 minuten fotograferen

 

12 digitale foto’s naar keuze, in hoge resolutie en tot in de puntjes afgewerkt. Extra foto’s altijd mogelijk

 

Inclusief uitgebreide gids om je voor te bereiden en kledingtips

 

*buiten Gent is er een verplaatsingskost van €0,41/km

 

Ga naar huis met de erfstukken die de rest van je leven meegaan.

Communieshoot

€240,-

Help jezelf stilstaan, om dan weer door te gaan.

 

60 minuten fotograferen

 

8 digitale foto’s naar keuze, in hoge resolutie en tot in de puntjes afgewerkt. Extra foto’s altijd mogelijk

 

Inclusief uitgebreide gids om je voor te bereiden en kledingtips

 

*buiten Gent is er een verplaatsingskost van €0,41/km

 

Voor de fijnste herinnering en het mooiste communiekaartje

Weet dat er Algemene Voorwaarden van toepassing zijn. Die krijg je op het moment dat ik je een eerste mailtje stuur, of je kan ze ook hier al even nalezen. Je datum ligt pas vast na betaling van het voorschot. Door een datum vast te leggen en voorschot te betalen, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

familiefotografie

The Heirlooms-collection

/ˈɛːluːm/

noun

a valuable object that has belonged to a family for several generations

Bij de fotoshoot zitten al prachtige digitale foto’s, maar nog geen fysieke fotoproducten.

Eens ik je de fotocollectie heb onthuld, kan je jouw galerij verder uitbreiden en kiezen je welke herinneringen het beste passen bij jou en je familie.

  • 15 euro per digitale foto
  • korting op
    • 10 extra digitale foto’s
    • 20 extra digitale foto’s
    • alle digitale foto’s
  • bij elke uitbreiding op je fotocollectie zitten ook fysieke fotoproducten

Gezinnen spenderen gemiddeld 200 euro aan extra foto’s en fotoproducten.


"Sometimes you never know the true value of a moment, until it becomes a memory."


– onbekend


"You don't take a photograph, you make it."

De belevenis

De belevenis

Waarom een Fotoschuur-fotoshoot in Gent anders is dan alle andere.

Waar jij op mag rekenen tijdens je fotoshoot in Gent

Ik wil dat je geniet. Even alles rondom vergeten. We trekken erop uit, naar een mooi veld of een leuk bos. Wandelen, spelen, ravotten en gek doen. Samen zijn. Jij alleen, samen met je bestie of je gezin. Een fotoshoot in Gent, of elders in Oost-Vlaanderen.

Iets anders in gedachten? Vind je toch niet helemaal wat je zoekt? Stuur me een mailtje naar hallo@defotoschuur.be voor een fotosessie op maat.

Of wil je meer info specifiek rond babyfotografie?

fotoshoot gent

De tijd glipt me door de vingers. Mijn twee dochters zijn daar het grootste bewijs van. Ik doe ook maar wat, ploeteren en zwoegen.

En ik weet dat dat niet alleen bij mij het geval is. Maar tegelijkertijd geven we het beste van onszelf. Elke dag. En dat mogen we niet vergeten.

Ondertussen vliegt de tijd. Foto’s maken onze mooiste herinneringen tastbaar.

 

Ik wil dat je geniet. Even alles rondom vergeten. We trekken erop uit, naar een mooi veld of een leuk bos. Wandelen, spelen, ravotten en gek doen. Samen zijn. Jij alleen, samen met je bestie of je gezin.

fotoshoot gent

Hoe ga ik te werk?

Hoe ga ik te werk?

locaties fotoshoot

Wat ik je wil geven

Pure en echte foto’s, zo min mogelijk geposeerd. Dat is waar ik naar streef. Lachen! Kijk eens naar het vogeltje! Cheeeeese! Nop, dat past niet bij mij.

En ook niet bij jou, klopt dat?

Ik streef naar foto’s, uit het leven gegrepen. Lifestyle fotografie. Dat is voor jou veel fijner tijdens de fotosessie, en levert beelden op die je je leven lang zal koesteren.

Zulke foto’s komen niet vanzelf. Ik zal je dus wel begeleiden, door te tonen hoe je best zit of wat je kan doen dat moment.

Ik wil dat als je later naar de foto’s kijkt, je weer exact kan voelen en herbeleven wat er toen gebeurde. Gewoon, zoals het ook echt was.

Hoe ga ik te werk?

Hoe ga ik te werk?

(vervolg)

Doe je een fotosessie alleen? Dan vraag ik om bijvoorbeeld een stukje te lopen of te zwieren met je armen.

Tijdens gezinsfotografie heb liefst van al dat je bezig bent met elkaar. Door te knuffelen, elkaar eens te kietelen of neuze-neuze te doen, krijg je spontane en pure momenten. Die wil ik voor eeuwig vastleggen.

Ik help je

Een fotoshoot in Gent of omstreken doen we samen. Ik zoek het perfecte beeld, en jij mag altijd inspelen op wat ik voorstel.

Want zo komen we tot het resultaat waar je op hoopt.

 

familiefotografie

Na de fotoshoot in Gent of ergens daar rond, krijg je van mij volgens je gekozen formule de digitale foto’s in hoge resolutie, zorgvuldig geselecteerd en bewerkt. Ik doe ontzettend hard mijn best om de foto’s snel af te leveren. Binnen de week na de fotosessie zit de eerste selectie foto’s in je mailbox. Jouw investering in de mooiste herinneringen? Die is het helemaal waard.

“Wat een fantastische ervaring! In het begin was ik een beetje zenuwachtig, maar vanaf de eerste seconde stelde Janna mij op mijn gemak. Ze nam de moeite en de tijd om de mooiste plaatsjes te vinden. Niets voelde geforceerd aan, gewoon ik wie ik ben.

Aan het eindresultaat merk je haar passie en gedrevenheid om jou mooie foto’s te bezorgen. Nog eens bedankt, Janna!”

– Anaïs

En de perfecte timing is...

En de perfecte timing is...

tijdens golden hour

‘s Morgens vroeg of ‘s avonds laat, voor het allerbeste licht. De zon staat laag aan de hemel en zorgt voor die mooie gouden gloed. Bovendien zijn schaduwen minder hard en kunnen we creatiever werken.

of gewoon overdag

Met kleine kinderen is het niet altijd even makkelijk om een shoot te timing naar zonsopgang of -ondergang. Overdag kan dus natuurlijk ook, dan let ik extra goed op het lichtinval en zoeken we plekjes waar je je ogen niet hoeft dicht te knijpen.

“Tijdens de shoots weet Janna het beste uit de kinderen te halen met als gevolg een zeer mooi resultaat. Het is moeilijk om een keuze te maken uit alle foto’s.

Stuk voor stuk prachtige foto’s! En zo naturel… Dankjewel Janna”

– Tine

Maar wat als het slecht weer is?

Maar wat als het slecht weer is?

Soms zit het niet mee.

Het heeft geen zin om daar veel over te piekeren. ‘t Is wat het is. Maar we kunnen ons wel voorbereiden.

Een week voor de fotosessie hou ik alvast het weerbericht in de gaten. Afhankelijk daarvan, mail ik je alvast eens met de voorspellingen.

Grijs weer is niet erg, pluspunt zelfs: het licht is gefilterd door de wolken en veel minder hard en fel.

En dan hangt het er wat vanaf.

Is het weer nog heel veranderlijk? Of erg wisselvallig? Dan wacht ik graag af tot op het laatste moment: de avond voordien of zelfs de ochtend van de shoot. We houden dan natuurlijk contact.

Ziet het er echt slecht uit (regen, extreem harde wind, sneeuw of  hagel), dan verzetten we de shoot naar een ander moment op de dag of een nieuwe datum.

Ik doe mijn best om flexibel te zijn!

fotoshoot gent

“Wat een fijne ervaring!

We hebben beroep gedaan op De Fotoschuur voor een familie fotoshoot met kinderen en kleinkinderen. Het fotomoment was genieten, Janna weet duidelijk van aanpakken en kon ook super goed overweg met de karaktervolle kindjes 🙂

Ook de communicatie voor- en na de shoot is zeer vlot verlopen. Een aanrader!”

– Elise

Ik doe jouw fotoshoot in Gent, of trek graag heel Oost-Vlaanderen rond om je familie te fotograferen


Geen geposeerde foto's, maar puur en echt,
zoals jullie zijn.

O, en benieuwd welke mijn favoriete plekken zijn om te fotograferen? Hier neem ik je graag mee naartoe: locaties voor een fotoshoot. Maar doe gerust zelf een voorstel als je een zalig stukje natuur weet!

Twijfel je nog over wat je dan best aan doet tijdens je fotoshoot? Lees mijn Vijf kledingtips voor een fotoshoot. Ik help je graag met de plundertocht door je kleerkast.

Mijn missie als familiefotograaf is dat jullie een mooie herinnering hebben aan de fotosessie. Maar ook op persoonlijk vlak is het fijn als je bij je fotograaf past.

wil je dit ook?

fotoshoot gent

Wil je dit ook?