Liefde & familie

Fotoshoot in Gent - Liefde & familie

Liefde & Familie

fotoshoot gent

Even alles rondom vergeten. Knuffelen, rennen en gek doen. Samen zijn. Jij, met wie je het liefst ziet. Een fotoshoot in een prachtig stukje ongerepte natuur, ongedwongen.

Even alles rondom vergeten. Knuffelen, rennen en gek doen. Samen zijn. Jij, met wie je het liefst ziet. Een fotoshoot in een prachtig stukje ongerepte natuur, ongedwongen.

De tijd glipt me door de vingers. Mijn drie kindjes zijn daar het grootste bewijs van. We doen ook maar wat, ploeteren en zwoegen.

En ik weet dat dat niet alleen bij mij het geval is. Maar tegelijkertijd geven we het beste van onszelf. Elke dag. En dat mogen we niet vergeten.

Ondertussen vliegt de tijd. Foto’s maken onze mooiste herinneringen tastbaar. Om nooit meer te vergeten.

 

Ik wil dat je geniet. Even alles rondom vergeten. We trekken erop uit, naar een mooi veld of een leuk bos. Wandelen, spelen, ravotten en gek doen. Samen zijn. Jij alleen, samen met je bestie of je gezin.

fotoshoot gent

"Toen Janna de link naar de foto's stuurde viel mijn mond open"

“Zo veel mooie foto’s van kleine momenten die voor ons zeer herkenbaar zijn.

Janna is een natuurlijk talent in kindjes op hun gemak te stellen waardoor je als ouder ook ontspannen bent. Voeg daar nog engelengeduld bij en je hebt een ideaal recept voor geslaagde foto’s.”

– Julie

gezin samen op foto
mama en baby knuffelen
gezin samen op foto

"Toen Janna de link naar de foto's stuurde viel mijn mond open"​

“Zo veel mooie foto’s van kleine momenten die voor ons zeer herkenbaar zijn.

Janna is een natuurlijk talent in kindjes op hun gemak te stellen waardoor je als ouder ook ontspannen bent. Voeg daar nog engelengeduld bij en je hebt een ideaal recept voor geslaagde foto’s.”

– Julie

mama en baby knuffelen

Prijzen

Familiesessie

€340,-

Speels en op jouw ritme. Voor gezinnen* met kinderen ouder dan 1 jaar.

 

12 digitale foto’s naar keuze, in hoge resolutie en tot in de puntjes afgewerkt. Extra foto’s altijd mogelijk

 

Inclusief uitgebreide gids om je voor te bereiden en kledingtips

Communieshoot

€290,-

Voor de fijnste herinnering en het mooiste communiekaartje

 

8 digitale foto’s naar keuze, in hoge resolutie en tot in de puntjes afgewerkt. Extra foto’s altijd mogelijk

 

Inclusief uitgebreide gids om je voor te bereiden en kledingtips

* Buiten Gent is er een verplaatsingskost van €0,5/km

Weet dat er Algemene Voorwaarden van toepassing zijn. Die krijg je op het moment dat ik je een eerste mailtje stuur, of je kan ze ook hier al even nalezen. Je datum ligt pas vast na betaling van het voorschot. Door een datum vast te leggen en voorschot te betalen, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

familiefotografie gent

Extra foto's en fotoproducten:

Bij de fotoshoot zitten al prachtige digitale foto’s, maar nog geen fysieke fotoproducten.

Eens ik je de fotocollectie heb onthuld, kan je jouw galerij verder uitbreiden en kiezen je welke herinneringen het beste passen bij jou en je familie.

  • 15 euro per digitale foto
  • korting op
    • 10 extra digitale foto’s
    • 20 extra digitale foto’s
    • alle digitale foto’s
  • bij elke uitbreiding op je fotocollectie zitten ook fysieke fotoproducten

Gezinnen spenderen gemiddeld 200 euro aan extra foto’s en fotoproducten.


"Sometimes you never know the true value of a moment, until it becomes a memory."


– onbekend

De belevenis

De belevenis

Waarom een Fotoschuur-fotoshoot in Gent anders is dan alle andere.

Waar jij op mag rekenen tijdens je fotoshoot in Gent

Ik wil dat je geniet. Even alles rondom vergeten. We trekken erop uit, naar een mooi veld of een leuk bos. Wandelen, spelen, ravotten en gek doen. Samen zijn. Jij, samen met wie je graag hebt. Een fotoshoot in Gent, of elders in Oost-Vlaanderen.

Iets anders in gedachten? Vind je toch niet helemaal wat je zoekt? Stuur me een mailtje naar hallo@defotoschuur.be voor een fotosessie op maat.

Of wil je meer info specifiek rond babyfotografie?


"You don't take a photograph, you make it."

lieve woorden

“Wat een fijne ervaring, onze familie sessie! Janna zorgde voor een prachtige locatie en vlotte ontvangst. Ze stelde ons en de kindjes direct op het gemak. Geen geforceerde shoot, maar samen plezier maken. Wat dan prachtig op foto werd weergegeven door Janna.”

– Leen

"We zijn super blij met onze foto’s, spontaan, enthousiast, energiek, ongedwongen maar vooral ook liefdevol en hecht. Bedankt!"

Hoe ga ik te werk?

Hoe ga ik te werk?

locaties fotoshoot

Wat ik je wil geven

Pure en echte foto’s, zo min mogelijk geposeerd. Dat is waar ik naar streef. Lachen! Kijk eens naar het vogeltje! Cheeeeese! Nop, dat past niet bij mij.

En ook niet bij jou, klopt dat?

knuffelen met papa

Ik streef naar foto’s uit het leven gegrepen. Foto’s die écht voelen, niet geforceerd. Dat is voor jou veel fijner tijdens de fotosessie, en levert beelden op die je je leven lang zal koesteren.

Zulke foto’s komen niet vanzelf. Ik zal je dus wel begeleiden, door te tonen hoe je best zit of wat je kan doen dat moment.

Ik wil dat als je later naar de foto’s kijkt, je weer exact kan voelen en herbeleven wat er toen gebeurde. Gewoon, zoals het ook echt was.

En de perfecte timing is...

En de perfecte timing is...

tijdens golden hour

‘s Morgens vroeg of ‘s avonds laat, voor het allerbeste licht. De zon staat laag aan de hemel en zorgt voor die mooie gouden gloed. Bovendien zijn schaduwen minder hard en kunnen we creatiever werken.

of gewoon overdag

Met kleine kinderen is het niet altijd even makkelijk om een shoot te timing naar zonsopgang of -ondergang. Overdag kan dus natuurlijk ook, dan let ik extra goed op het lichtinval en zoeken we plekjes waar je je ogen niet hoeft dicht te knijpen.

lieve woorden

“Tijdens de shoots weet Janna het beste uit de kinderen te halen met als gevolg een zeer mooi resultaat. Het is moeilijk om een keuze te maken uit alle foto’s.”

– Tine

"Stuk voor stuk prachtige foto's! En zo naturel... Dankjewel Janna”

“Tijdens de shoots weet Janna het beste uit de kinderen te halen met als gevolg een zeer mooi resultaat. Het is moeilijk om een keuze te maken uit alle foto’s.

Stuk voor stuk prachtige foto’s! En zo naturel… Dankjewel Janna”

– Tine

Maar wat als het slecht weer is?

Maar wat als het slecht weer is?

Een week voor de fotosessie hou ik alvast het weerbericht in de gaten. Afhankelijk daarvan, mail ik je alvast eens met de voorspellingen.

Grijs weer is niet erg, pluspunt zelfs: het licht is gefilterd door de wolken en veel minder hard en fel.

En dan hangt het er wat vanaf…

Is het weer nog heel veranderlijk? Of erg wisselvallig? Dan wacht ik graag af tot op het laatste moment: de avond voordien of zelfs de ochtend van de shoot. We houden dan natuurlijk contact.

Ziet het er echt slecht uit (regen, extreem harde wind, sneeuw of  hagel), dan verzetten we de shoot naar een ander moment op de dag of een nieuwe datum.

Ik doe mijn best om flexibel te zijn!

fotoshoot gent

“Wat een fijne ervaring!

We hebben beroep gedaan op De Fotoschuur voor een familie fotoshoot met kinderen en kleinkinderen. Het fotomoment was genieten, Janna weet duidelijk van aanpakken en kon ook super goed overweg met de karaktervolle kindjes 🙂

Ook de communicatie voor- en na de shoot is zeer vlot verlopen. Een aanrader!”

– Elise

Ik doe jouw fotoshoot in Gent, of trek graag heel Oost-Vlaanderen rond om je familie te fotograferen


Geen geposeerde foto's, maar heel gewoon en echt,
helemaal zoals jullie zijn.

O, en benieuwd welke mijn favoriete plekken zijn om te fotograferen? Hier neem ik je graag mee naartoe: locaties voor een fotoshoot. Maar doe gerust zelf een voorstel als je een zalig stukje natuur weet!

Twijfel je nog over wat je dan best aan doet tijdens je fotoshoot? Lees mijn Vijf kledingtips voor een fotoshoot. Ik help je graag met de plundertocht door je kleerkast.

Mijn missie als familiefotograaf is dat jullie een mooie herinnering hebben aan de fotosessie. Maar ook op persoonlijk vlak is het fijn als je bij je fotograaf past.

wil je dit ook?

fotoshoot gent

Wil je dit ook?