De Fotoschuur

De Fotoschuur - daglicht fotostudio in Gent

Fotostudio in Gent met natuurlijk licht

fotostudio gent

Van de oude schuur, achteraan onze woning in Gent, maakten we een prachtige daglicht fotostudio. Laat me je meenemen!

 

Mijn thuis, jouw plek om thuis te komen

De vorige bewoners van ons huis hadden in de oude schuur een caravan staan. Sinds wij het huis kochten, had ik de droom om er een studio van te maken.

In de zomer van 2020 startten we zelf met de renovatiewerken aan de schuur. Het resultaat is een mooie, lichtrijke studio, vlakbij Gent. De Fotoschuur.

binnen fotograferen zonder flits

Mijn daglicht fotostudio hier in Gent moest aanvoelen aan een thuis. Een thuis voor mij, om te werken. Maar ook een thuis voor jou, zodat jij je op je gemak voelt.

Want foto’s laten nemen van jezelf of van je kindje, dat doe je niet elke dag.

Mooi en praktisch ingericht

Mooi en praktisch ingericht

Daarom is de studio ingericht alsof het je eigen woonkamer zou kunnen zijn.

Er zijn verschillende hoeken en settings om te fotograferen, zo is elke fotoshoot anders.

fotostudio gent

9040

9040

De Fotoschuur, mijn prachtige daglicht fotostudio, staat in Gent. Niet pal in het centrum, maar in Sint-Amandsberg, zo’n drie kilometer van de Dampoort. Je kan makkelijk en gratis parkeren in de straat, of kom met de bus. Lijnen 17, 18 stoppen in de straat, lijnen 76, 77 en 78 om de hoek.

Fotostudio in Gent met natuurlijk licht

Fotostudio in Gent met natuurlijk licht

Ik hou echt niet van flitsers of grote spots. De zon, zij is mijn vriendin. Maar zelfs op grijze dagen komt er voldoende licht naar binnen, dankzij dat grote raam.

Je kijkt door het raam trouwens pal op onze eigen tuin. Lekker veel privacy dus, en de mogelijkheid om eens naar buiten te gaan voor wat foto’s. Hoe cool is dat.

zwangere vrouw

NATUREL EN AUTHENTIEK

Thuiskomen

Fotostudio De Schuur in Gent is ingericht alsof het je eigen living is. Kom, voel je thuis! Ik hou niet van geforceerde poses of al lachend in de lens kijken. Ik wil dat je op je gemak voelt, zodat ik je kan fotograferen zoals je echt bent. Gewoon, authentiek en naturel.

OM TOT RUST TE KOMEN

Lichtrijk en prachtig gestyled

Sober en opvallend mooi tegelijk. In de zachte kleuren en neutrale setting komen de foto’s van jou en je baby extra mooi uit. Een fotoshoot met je baby in de bohemian setting doet je tot rust komen, én is er om mee uit te pakken.

Hey! Ik ben Janna. Ik ben een fotograaf uit Gent.

Hey! Ik ben Janna. Ik ben een fotograaf uit Gent.

Welkom hier, blij dat je er bent! Mag ik je helpen de tijd even te laten stil staan?

De Fotoschuur-sessies zijn er om van te genieten. Ik neem mijn tijd en ik wil dat jij dat ook doet. Een fotosessie verloopt volledig op jouw tempo of op het tempo van je gezin. Ik ga op zoek naar unieke, ongedwongen beelden waar je altijd met een heerlijk gevoel op kan terug kijken.

kleine en grote helden

Als fotograaf focus ik me op mama’s en hun prachtige, kleine baby’tjes. En daar is De Schuur de ideale plek voor. Ik wil dat je je steeds kan herinneren wat je nu voelt. In beelden, voor eeuwig vastgelegd, om voor altijd op terug te kunnen kijken.

Als fotograaf focus ik me op mama’s en hun prachtige, kleine baby’tjes. En daar is De Schuur de ideale plek voor. Ik wil dat je je steeds kan herinneren wat je nu voelt. In beelden, voor eeuwig vastgelegd, om voor altijd op terug te kunnen kijken.

Kan ik je ergens mee helpen?

Ik ben er voor je. Ik help met plezier aan de voorbereiding van je fotoshoot en styling. Of gewoon, als je zin hebt om eens te babbelen. Laat het me gerust weten.

Zwangerschap

De meest krachtige, warme en échte herinneringen aan je zwangerschap.
Voor altijd.

Babyfotografie

Zijn huid zo broos, zijn haren zo zacht, zijn nageltjes zo klein en zijn lach nog zo zeldzaam. Vereeuwig je herinneringen.

Liefde & familie

Stap even uit de rush die het leven vaak is, onthaast en blijf stilstaan bij wie jullie geworden zijn. Wees trots!

Meer lezen? Ik schreef een uitgebreid blogbericht over het verloop van een babyfotoshoot: Wat je mag verwachten van een newborn fotoshoot

Nothing found.

Twijfel je nog over wat je dan best aan doet tijdens een sessie babyfotografie? I’ve got you covered! Lees mijn Vijf kledingtips voor een fotoshoot

wil je dit ook?

Scroll naar boven