De Fotoschuur

Testimonials

Wat zij vinden

Een newborn shoot, fotosessie met je gezin, of mooie portretten van jezelf zijn de manier om je herinneringen tastbaar te maken. Samen genieten, ongeforceerd en in natuurlijk licht, met unieke en pure beelden als resultaat.

Zij gingen je al voor met een newborn shoot of familiesessie

Je baby is geboren en sindsdien lijkt de tijd alleen maar sneller en sneller te gaan. De ene mijlpaal is pas voorbij, en daar is de volgende al. Da’s genieten, maar kon je de klok toch maar eens voor eventjes doen stoppen met draaien. Daar kan ik je bij helpen: met een newborn shoot of familiesessie.

newborn shoot
Collage met tekst van klanten over wat ze voelen bij het terugzien van hun foto's.
“Super leuke ervaring! We boekten een fotosessie met onze pasgeboren dochter. Janna stelde ons onmiddellijk op ons gemak. De fotostudio is super gezellig ingericht en alles verloopt zeer gemoedelijk en op tempo van je kindje. We konden knuffelen met ons kindje en de intussen werden de meest prachtige foto’s gemaakt! Zeer tevreden met het resultaat!!”
newborn shoot
Steffi
“Mijn laatste newborn baby in ons gezin. Dat moesten we vastleggen. Niet alleen die mooie baby, maar ook ons volledige gezin! Via mijn nicht bij Janna terecht gekomen. Omdat de foto’s zo spontaan overkwamen. Geboekt en bewonderd! Super blij met het resultaat! De beste keuze geweest! Bedankt Janna, om ons gezin zo mooi op beeld te zetten!”
newborn shoot
Lara
 
“It was a real pleasure to work with Janna! As a photographer, she is easy-going and unmannered, focused on her task and subjects (and not on herself). We really enjoyed our pregnancy photoshoot and we are also truly happy with the result. Also a big and unexpected plus was the speed of delivery of the preselected and the final pictures! Janna is also a good entrepreneur and a lovely person. The communication between us went smoothly and Janna was ready to provide extra information or clarification whenever we needed any.”
locaties fotoshoot
Joanna
"Onze fotoshootsessie bij Janna van de Fotoschuur was een super fijne ervaring. Ze ging helemaal mee in het concept van de “3 generaties vrouwen” waarbij zowel m’n mama als m’n 5 maanden oude dochter en ikzelf vereeuwigd werden op beeld. Een echte aanrader als moederdagcadeautje voor de nieuwe oma! Het resultaat was ook nog eens verbluffend. Oog voor zowel detail als het totaalplaatje, weet Janna ons volledig op ons gemak te stellen en dat toont zich. Hele naturelle en unieke foto’s, om voor altijd te koesteren."
newborn shoot
Elien
“We hebben lang getwijfeld of we wel babyfoto’s zouden laten maken, omdat we ze vaak te geforceerd vinden. Gelukkig kwamen we bij Janna terecht. We kregen precies wat we wilden: heel natuurlijke, ongedwongen foto’s van onze kleine vriend, gewoon bij ons thuis. Janna legt vast wat ze ziet. We zijn dan ook enorm gelukkig met het resultaat!”
newborn shoot
Soetkin
“Ik was last minute hopeloos op zoek naar een fotograaf om mijn zoontje vast te leggen. Janna heeft haar toen aangeboden en ik was direct verliefd op haar manier van fotograferen. Snel een afspraak kunnen maken. Tijdens de shoot wist ze heel goed wat ze deed en vertelde ze ons hoe ze het mooist vond om de foto’s te maken. Nog geen week later heb ik de foto’s ontvangen en ze zijn gewoonweg prachtig!! Ik raad haar zeker aan, ze laat je op je gemak voelen en je zult een prachtige herinnering op beeld hebben erna 🥰🥰“
Laura
“Fantastische ervaring met prachtig resultaat! Tijdens de newbornshoot gaf Janna superhandige tips en mogelijke houdingen die niet geforceerd overkwamen (wij zijn geen modellen natuurlijk 😂). Het resultaat is een supermooie collectie ongedwongen foto’s van ons gezin. Heerlijke ervaring, supermooie herinnering 👌 Bedankt Janna”
newborn shoot
Astrid
“Wat een dag! De foto’s zijn voor ons de perfecte samenvatting van onze voormiddag met Janna. Ze heeft oog voor schoonheid en is een talent in het vastleggen van de mooiste momenten, waar we ons vaak zelf niet bewust van waren. Een super ervaring met een super fotografe!”
familiefotograaf
Bo
“Wij hebben een super leuke Zwangerschaps fotoshoot gehad met Janna en we zijn énorm verrast en super gelukkig met onze foto’s! Boven verwachting janna bezit de gave om je goed te begeleiden zodat het er allemaal natuurlijk en spontaan uitziet op foto. Als de baby geboren is denken we er zeker over om opnieuw een fotosessie met Janna in te plannen. Tijd vliegt snel, en Janna weet dit fantastisch mooi vast te leggen. Nogmaals een hele warme dank je wel aan Janna 🧡!”
zwangerschapsshoot
Naomi

Wat fijn
dat je hier bent

Een shoot met je newborn, familiefoto’s of portretfotografie, dat is wat ik het liefste doe. Ik vind dat een fotosessie iets moet zijn waarvan je kan genieten.

Daarom neem ik mijn tijd en volg ik helemaal jouw tempo of het tempo van je gezin. Ik wil unieke en ongedwongen beelden waar ik trots op kan zijn. Maar vooral: waar jij altijd met een heerlijk gevoel op kan terug kijken.

fotograaf gent

Zwangerschap

De meest krachtige, warme en échte herinneringen aan je zwangerschap.
Voor altijd.

Babyfotografie

Zijn huid zo broos, zijn haren zo zacht, zijn nageltjes zo klein en zijn lach nog zo zeldzaam. Vereeuwig je herinneringen.

Liefde & familie

Stap even uit de rush die het leven vaak is, onthaast en blijf stilstaan bij wie jullie geworden zijn. Wees trots!

Scroll naar boven