De Fotoschuur

Mommy & me fotoshoot

Jullie band, van dag 1 zo sterk

mommy me fotoshoot

Kijk, dat zijn mijn zoontje Otto en ik 🙂 In een mooie setting. Wat dreamy. Een beetje goddelijk. Want dat ben jij. Een goddelijke moeder met superkrachten. En dat wil je voor altijd je herinneren.

Kijk, dat is mijn Otto en ik 🙂 In een mooie setting. Wat dreamy. Een beetje goddelijk. Want dat ben jij. Een goddelijke moeder met superkrachten. En dat wil je voor altijd je herinneren.


Sometimes you never know the true value of a moment, until it becomes a memory."

De belevenis

Waarom een Fotoschuur-fotosessie anders is dan alle andere.

Waar jij op mag rekenen

Een rustige fotosessie in een aangename sfeer, voor echte momenten.

Ik volg het tempo van jou en je baby. Met ruimte om te spelen, te drinken en te troosten. Zodat jij helemaal relaxt bent en je baby’tje gelukkig is.

Je krijgt van mij een uitgebreide fotogalerij met foto’s van jou en je baby, en prachtige detailfoto’s van je baby alleen.

borstvoedingsfoto

Je bent op zoek naar net iets anders.
Je wil foto's die écht voelen. En dat is wat ik je wil geven.

Denk aan fijne borstvoedingsfoto’s, knuffelfoto’s waar je warm van wordt, kusjesfoto’s waar je jullie liefde voelt en denkt: wauw. Die tijd. Dat was ongelooflijk.

Krijg foto’s waarmee je wil stoefen en over tien jaar naar terugkijkt en weer voelt wat je nu voelt.

Mommy & me

€290,-

Een ode aan jou

60 minuten fotograferen in de studio

8 digitale foto’s naar keuze, in hoge resolutie en tot in de puntjes afgewerkt. Extra foto’s altijd mogelijk

Inclusief
uitgebreide gids om je voor te bereiden
kledingtips
gebruik van kleding uit m’n kleerkast
verschillende settings en achtergronden

Voor alles dat je niet wil vergeten. Voor altijd.

mama en baby

Weet dat er Algemene Voorwaarden van toepassing zijn. Die krijg je op het moment dat ik je een eerste mailtje stuur, of je kan ze ook hier al even nalezen. Je datum ligt pas vast na betaling van het voorschot. Door een datum vast te leggen en voorschot te betalen, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Dit is voor jou als...

Dit is voor jou als...

je partner echt niet mee op foto wil

Je krijgt je partner helemaal niet overtuigd om mee op foto te gaan, dan is deze fotosessie exact wat je nodig hebt. Ik geef m’n alles om je de allerfijnste beleving te geven, met nadien de mooiste foto’s om voor altijd van te genieten.

en je jullie band toch wil vastleggen

Of je baby nu flesjes drinkt of nog borstvoeding krijgt, jullie band is zo sterk, zo speciaal. Die eerste maanden zijn onvergetelijk, en toch vergeet je zo snel. Leg vast: de details, de warmste knuffels en de liefste blikken.

lieve woorden

“Honderden, misschien zelfs een kleine duizend, foto’s heb ik intussen van ons 7-maanden jonge dochtertje, Frankie. Rimpelteentjes, een eerste keer rechtzitten, een leuk outfitje al deze momenten staan vereeuwigd op beeld. Maar als ik een foto zoek waar ook ik met ons meisje op te zien ben, is het toch wel even zoeken en dat vind ik oprecht jammer. Want net zoals al die kleine, fantastische details van ons meisje zelf wil ik onze onvoorwaardelijke liefde, onze tijd samen, die me zo dierbaar is nooit vergeten.”

– Enya

"Het voelt op het einde van de sessie eigenlijk totaal niet meer aan als een vreemde die foto’s neemt. Janna voelt aan als een vriendin én dat is net waarom ik haar aanraad als fotografe."

Wanneer boek ik best een Mommy & me-fotoshoot?

Wanneer boek ik best een Mommy & me-fotoshoot?

mommy & me fotoshoot

Hoe oud is mijn baby best
voor zo’n Mommy & me-fotoshoot?

Vanaf 4 maanden tot een jaar.

De meest intensieve babyperiode is achter de rug na een viertal maanden, en je baby is een happy en content protje geworden, die niet anders doet dan lachen, kirren, roepen, brabbelen.

Er is veel interactie en naar wie reageert je baby het meest enthousiast? 🙂 Naar jou!

Deze fotosessie is het leukst om vast te leggen tussen 4 en 12 maanden, de babyperiode. Maar pin je niet te veel vast op die leeftijd, eender welk moment is mooi.

Ik wil dat als je later naar de foto’s kijkt, je weer exact kan voelen en herbeleven wat er toen gebeurde. Gewoon, zoals het ook echt was.

Extra foto's en fotoproducten:

mama en dochter
mama en dochter

Bij de fotoshoot zitten al prachtige digitale foto’s, maar nog geen fysieke fotoproducten.

Eens ik je de fotocollectie heb onthuld, kan je jouw galerij verder uitbreiden en kiezen je welke herinneringen het beste passen bij jou en je familie.

  • 15 euro per digitale foto
  • korting op
    • 10 extra digitale foto’s
    • 20 extra digitale foto’s
    • alle digitale foto’s
  • bij elke uitbreiding op je fotocollectie zitten ook fysieke fotoproducten

Gezinnen spenderen gemiddeld 200 euro aan extra foto’s en fotoproducten.

“Janna werkt echt op het ritme van de kindjes, zodat je als ouder ook ontspannen bent. Het was dan ook evident om nog eens terug te komen: onze familie shoot voor deze zomer staat alvast ingepland ;). Tenslotte ben ik helemaal fan van de foto’s die Janna maakt, ze geven de juiste sfeer weer.”

– Liesbet

Benieuwd waar je terecht komt?


Zodat je je steeds kan herinneren. De gevoelens die je nu beleeft, voor altijd vastgelegd.

mama en dochter
Scroll naar boven