28 mei 2023

Fotoshoot moederdag – Foto van de maand mei ’23

Iedere maand blik ik terug en kies ik mijn favoriete foto van de voorbije weken. Mei is dan wel nog niet héééélemaal achter de rug, ik wil je toch al eens tonen wat ik voor Moederdag uitgespookt heb. De fotoshoot voor moederdag was zo wijs!

Ken je Ester en het Projecthuis al? Ester doet daar aan keramiek, maar niet met de focus op schone pottekes draaien, wel met verbinding als doel.

Je komt er met je gezin, met je lief, of zoals op woensdag 17 mei: met je moeder of als moeder 🙂

Uniek moederdagcadeau

Ester en ik zijn quasi buren, en haar zoontje Zef en mijn Otto gaan samen naar de crèche. Onze visie en persoonlijkheid liggen zo dicht bij elkaar, dat het logisch is dat we samen eens iets zouden doen.

Vanuit onze passie voor het samen zijn en onze eigen familie, werken we beiden elke dag samen met gezinnen.

Voor ons staat verbinding centraal, en we vonden een manier om die verbinding tastbaar te maken. Een concept dat volgens ons nog niet bestaat.

fotoshoot moederdag
fotoshoot moederdag

Een fotoshoot voor moederdag, maar dan nog met veel meer.

Het Moederdagmoment

Er kwamen in totaal vier mama’s een potje draaien. Ze voelden de klei, maar ook de connectie met hun kindjes en eigen mama. En daarna gingen ze naar huis met een mooi potje én zalige foto’s.

Want terwijl ze bezig waren, maakte ik foto’s. En we gingen ook nog effe spelen in de tuin. Poseren moest niet, want ondertussen waren ze lekker bezig. Warme foto’s, gewoon, en heel echt.

Deze foto’s zijn van Lies en haar Florence 🙂 Extra leuk voor mij: Lies is pas bevallen van haar tweede dochter, en ik mocht een paar maanden geleden Lies haar zwangerschap vastleggen, en ga in oktober foto’s maken bij hen thuis met het hele gezin.

Kleine baby Eloïse is ondertussen een maand, en omdat het leven nu effe op z’n kop staat, vond Lies het extra fijn om met haar oudste dochter Florence eens iets samen te doen.

De volledige aandacht voor grote zus, even zonder de baby. Hoe mooi. En ook wel spannend voor Lies 🙂

Maar aan de foto’s te zien, kan je wel zeggen dat ze er beiden van genoten hebben, he?

fotoshoot moederdag

Moederdagfoto van de maand mei

Mijn favoriete foto van de maand is eens geen portret, maar een momentopname. Eentje die je misschien niet zou opgemerkt hebben, of ook weer mega snel vergeet.

fotoshoot moederdag

De zalige sloeberstreken van een kleuter 🙂 En hoe je gewoon jezelf kan zijn. Niets moet, en alles kan, alles mag. Of toch veel 🙂

Een kleine greep uit de fotogalerij van Lies en Florence:

Wa peisde? 🙂

Voor herhaling vatbaar? 🙂