familiefotograaf

Wat hou ik van de chaos van een gezin. Mocht je vanop een afstand meekijken, lijkt een fotosessie volgens mij echt crazy. Gelukkig is het dat niet. Gestructureerd plezier. De sleutel tot zo’n fijne sessie? Voorbereiding, en de familiefotograaf vinden die bij je past.

familiefotograaf

Het kan je helpen enkele websites, Instagram- en Facebookpagina’s te vergelijken. Boek vooral een fotograaf die bij je past, zowel als persoon, als op vlak van stijl.

Familiefotograaf of muurbloempje

Ik bijvoorbeeld, ik hou niet van geposeerde foto’s, of lachen terwijl je in de lens kijkt. Ik wil dat jullie aandacht hebben voor elkaar en samen leuke dingen doen. Ik sta er gewoon maar wat bij, als een muurbloempje misschien? Wel eentje die foto’s maakt ondertussen, hehe. En, super belangrijk: ik geef opdrachten. Want zonder zulke opdrachten, kom ik niet tot de foto’s die ik als familiefotograaf graag maak. Knuffel, kriebel elkaar, draai rondjes, …


Mijn missie als familiefotograaf is dat jullie een mooie herinnering hebben aan de fotosessie. Maar ook op persoonlijk vlak is het fijn als je bij je fotograaf past.

familiefotograaf

Rode kop

Ik ben een introvert, rustig, met een luisterend oor. Nogal gevoelig voor van alles. Ik sta niet erg graag in de belangstelling en blijf liever wat op de achtergrond. Maar ik hoor wel heel graag jouw verhalen. Dat is dan misschien een trekje vanuit mijn journalistieke achtergrond. Ik ben nieuwsgierig en wil graag meer over je weten. Ik hoor je graag vertellen.

Vroeger was ik heel verlegen. Die rode kop die ik kreeg, telkens als er over mij werd gepraat of mij iets gevraagd werd. Bah, vreselijk vond ik dat. En dan schaamde ik me nog meer. De laatste jaren is dat veel verbeterd, ik kan eindelijk een deftige conversatie hebben zonder rood te worden. Ouder worden, meer zelfvertrouwen en enkel doen wat ik graag doe, dat helpt.

familiefotograaf

Sta jij zelf graag op foto?

Af en toe heb ik dan eens een verlegen kindje voor de lens, en word ik meteen teruggekatapulteerd naar vroeger. Dan vind ik het nog belangrijker om voor dat kindje extra mijn best te doen. Mijn missie zijn prachtige foto’s, maar vooral een mooie herinnering voor later.

Of misschien sta je zelf niet zo graag op foto, ben je bang dat je er zelf nooit mooi zal opstaan. Maar ik verzeker je: dat komt helemaal goed. Net daarom dat ik je graag hoor vertellen, daarom dat ik kleine opdrachten geef, en daarom dat ik wil dat jullie samen plezier kunnen maken. Want dan sta je echt mooi op foto’s: helemaal zoals jij echt bent.


Dus niet twijfelen, boek een fotosessie bij de fotograaf naar je hart en geniet.

Meer weten over mijn verschillende formules?

Laad meer
%d bloggers vinden dit leuk: