De Fotoschuur

newborn fotoshoot

Best Nine

Ik kom een beetje achter, maar om 2020 volledig achter mij te laten, maakte ik een ‘Best Nine’ van mijn Instagram posts van afgelopen jaar.

best nine

De allereerste telt misschien niet echt mee, die was voor mijn giveaway. Daarvoor moest je de post onder andere liken om deel te kunnen nemen. Maar het is tegelijkertijd wel een herinnering aan mijn allereerste wedstrijd. En wat leuk: een klasgenootje uit de lagere school heeft gewonnen! Haar dochtertje is zo schattig, ik kijk er al naar uit om de sessie te doen. We wachten voorlopig nog op wat beter weer.

De laatste foto van mijn Best Nine is waarmee mijn hele avontuur begon. Daarmee kondigde ik op 8 juni de start aan van De Fotoschuur.

De tweede en zevende foto’s zijn trouwens erg persoonlijke posts. Over mijn liefste lief/ondertussen man en te vroeg geboren Pipa’tje.

Dit ben ik

Ik vind trouwens dat deze Best Nine een mooi beeld toont van wie ik ben en waar ik voor sta. Een mooie mix tussen baby’tjes, liefde, portretten en mijn eigen liefste koters.

Ook jouw ding? Check wat ik zoal in mijn mars heb:

Ziezo. Nu ben ik echt klaar voor 2021!

Volg je me trouwens al op Instagram?

3 gedachten over “Best Nine”

  1. Pingback: Best Nine 2021 - De Fotoschuur - Babyfotografie in Gent

Een reactie achterlaten

Scroll naar boven