De Fotoschuur

brochure babyshoot

Brochure Babyshoot

Corona is ons niet goedgezind, en vooral al die nieuwe mama’s en papa’s niet. Als fotograaf mogen we niet bij hen thuis gaan, om foto’s te maken van hun pasgeboren bébéke. En laat dat nu net hetgeen zijn dat ik het liefste doe.

Ik popel om weer aan de slag te mogen gaan, en nog meer sinds ik de Workshop Newborn Fotografie volgde van Anne Verhees. Drie uur en half pure kennis en waardevolle tips. Een van de opdrachten die ze gaf, was om een brochure te maken voor je klanten die een babyshoot boekten. Dat heb ik dan maar gedaan he.

Wie een Babysessie bij me boekt, zal vanaf nu een brochure ontvangen. Daarin bundel ik alle belangrijkste informatie. Ik heb hier op mijn website wel al veel waardevolle informatie staan, verspreid over verschillende blogberichten, maar ik begon het overzicht te verliezen. De brochure toont alles dat je moet weten, om voorbereid en relaxt aan je fotoshoot te beginnen.

Brochure Babyshoot

Waarover heb ik het zoal?

Hoe je jezelf en je baby kan voorbereiden op de sessie en welke kleren je kan kiezen. Waar ik het liefst fotografeer in je woning. Mijn aanpak, spontaan en ongedwongen en hoe de fotoshoot verloopt.

Brochure Babyshoot

Ik ga de brochure van de babyshoot hier niet volledig delen. Als je nieuwsgierig bent, stuur me dan een berichtje naar hallo@defotoschuur.be, dan mail ik je het wel even door 🙂

Laat de tijd even stilstaan

Ik hoop binnenkort weer te mogen werken zoals vroeger, natuurlijk met mondmasker en handen zo proper dat ze blinken. Ken je iemand die in verwachting is? Of ben je zwanger en weet je maar al te goed hoe snel een baby groeit en verandert? Dan is een Babysessie echt iets voor jou.

En zo hoop ik binnenkort alles dat ik bijgeleerd heb eens te mogen toepassen. Misschien wel bij jou? Ik kan alleszins niet wachten. Ondertussen ben ik wel blij dat ik de investering heb gemaakt om deze workshop te volgen. Onder het motto levenslang leren he.

Wat is het laatste waar jij tijd voor hebt genomen om over bij te leren? Laat het me weten in de reacties!

Een reactie achterlaten

Scroll naar boven