De Fotoschuur

favoriete foto

Foto van de maand – maart ’21

Iedere maand blik ik terug en kies ik mijn favoriete foto van de voorbije weken. In maart is mijn metekindje geboren! Haar naam is Pollie, en ze is net zo mooi en schattig als haar naam doet vermoeden. En dan kon ik echt niet anders dan eens wat foto’s van haar en haar mama, papa en broerie maken.

Mijn favoriete foto van deze maand:

favoriete foto

Ik heb zooooo veel mooie foto’s van hen. Maar deze springt er toch wel uit. Een klein gelukske: haar droom moet toch wel echt mooi zijn geweest om zo lief te lachen. En hoe subtiel haar mama en papa mee op de foto staan, al lachend. Een mooi moment, voor eeuwig vastgelegd. En mijn favoriete foto, is ook toevallig de mama haar favoriete foto.

Als ik dit bericht met je deel, is Pollie al bijna een een maand oud. Jaaaaa seg, hoe gaat dat zo snel?!

Babyfoto’s

Zo kon ik toch nog eens babyfoto’s maken. Za-lig! En zo is deze foto iets helemaal anders dan mijn foto van februari: in de sneeuw en zonder baby’tjes.

Binnenkort opent trouwens mijn prachtige daglichtstudio! Vanaf begin juni wil ik mij weer helemaal focussen op babyfotografie. In de studio kan dat volgens de huidige coronamaatregelen. Het aantal klanten blijft beperkt, ik voorzie ontsmettingsproducten en naar mijn stijl van fotograferen hoef ik je baby of jullie als ouders niet aan te raken. Na de fotosessie zet ik het schuifraam wagenwijd open om te verluchten.

Daar kijk ik naar uit! En jij, ben je nieuwsgierig?

Volg je me al op Instagram?

6 gedachten over “Foto van de maand – maart ’21”

Een reactie achterlaten

Scroll naar boven