De Fotoschuur

Foto van de maand – mei ’21

Iedere maand blik ik terug en kies ik mijn favoriete foto van de voorbije weken. Ik had deze maand de fotoshoot van mijn verjaardagsgiveaway, eventjes terug in november. Wat chance met het mooie weer, zorgde mee voor een prachtig resultaat en enkele intieme foto’s.

Maar, ik zat met een dilemma. Alez, niet dat het zo veel uitmaakt hoor. Een reeks van drie redelijk dezelfde foto’s, van Aurelie en haar dochtertje Marie-Laure. Echt een van mijn favoriete foto’s van de fotosessie: die innige knuffel, de spontaniteit, intimiteit en liefde druipen er vanaf. Zalig vind ik dat. Soms moet je als fotograaf gewoon kei veel geluk hebben, en op het juiste moment op de juiste plek zijn. Zulke intieme foto’s, daar doe ik het voor.

Ik vroeg dan maar op Instagram en Facebook welke jouw favoriet is van de drie.

En de winnaar is…

Met elk zes stemmen ging het gelijk op tussen nummers … 1 en 2! Nummer 3 is de winnaar met 9 stemmen!!!

Community

Super tof trouwens hoeveel mensen gereageerd hebben op de foto’s. Dat vind ik echt plezant, eender welke foto je mooi vindt. Het is fijn om een soort community op te bouwen hier, het doet me deugd hoeveel mensen meedenken en samen genieten van fotografie. Bedankt!

Maar of nummer 3 nu ook echt mijn favoriet is? Haha, geen idee. Ik vind ze alle drie echt wel iets hebben.

Prijzen wijzigen

Heb je zelf ook zin gekregen in zulke foto’s? Alle informatie over zo’n fotosessie vind je op mijn website, prijzen starten vanaf 150 euro. Maar niet voor lang meer, je hebt nog tot morgen de tijd om aan de huidige prijs te boeken. Nu mijn studio bijna de deuren opent, veranderen mijn formules lichtjes. En stay tuned voor dinsdag he, dan toon ik ALLES van mijn studio!

Volg je me al op Instagram?

2 gedachten over “Foto van de maand – mei ’21”

Een reactie achterlaten

Scroll naar boven