2 januari 2022

Foto van de maand december ’21

Iedere maand blik ik terug en kies ik mijn favoriete foto van de voorbije weken. Dit is de laatste van dit gekke jaar! En wat een fijne babyfoto…

Terugblikken doe ik eens in een volgende blogpost. Terugblikken en vooruit kijken. Eerst ga ik zelf wat conclusies trekken, herbronnen misschien, nadenken en laten bezinken. Maar da’s voor later.

Eerst, mijn favoriete foto van december

babyfoto

Schone slaapster, wat een zalige babyfoto, toch? Slapende baby’tjes, dat doet toch altijd iets met mij. Zo mooi! Beetje opgekruld. Ze is nog zo klein in het grote bed. En die handjes!

Ik heb trouwens zooooo veel mooie foto’s van afgelopen maand. Maar die foto doet iets met mij.

Ze was trouwens amper wakker te krijgen. Kietelen, melkje geven, proberen wakker te maken met bewegingen. Nope. Haar oogjes bleven dicht! Ah ja 🙂 Ze genoot van de warmte van haar lieve ouders, de liefde spatte er vanaf.

Jouw babyfoto binnenkort ook hier?

Om voor altijd te herinneren. Dat is waar ik voor sta. Een babysessie is er om niet te vergeten, om voor altijd terug te kunnen kijken en nog eens te genieten.

Op twee woensdagvoormiddagen na, is januari volzet. Februari, maart en april beginnen stilletjes aan ook gevuld te raken. Contacteer me dus tijdig voor een fotosessie bij je thuis of in mijn studio.

Volg je me al op Instagram?

2 Responses

  1. saturnein schreef:

    Zo’n heerlijke foto, baby nog een beetje zoals in de buik bij mama. Mooi.

    1. Janna Heyerick schreef:

      dankjewel! 🙂

Een reactie achterlaten