De Fotoschuur

Best nine ’21

Best nine '21

Om 2021 achter me te laten, deel ik graag mijn 9 ‘beste’ Instagramposts van het afgelopen jaar, de Best Nine van 2021. De foto’s die het populairst waren.

Niet dat likes er zo veel toe doen. Op zich maakt me dat helemaal niet uit. Het belangrijkste vind ik dat ik je kan helpen aan de mooiste herinneringen. Maar ‘t is wel leuk om te zien, en leerzaam wat online werkt en wat jij graag ziet en leest.

Deze keer dook ik zelf in de statistieken van mijn profiel. De apps en websites die er bestaan om je best nine mee te genereren, doen niet zo heel goed hun werk, vind ik.

Ik keek naar het aantal interacties met de berichten. Dat bundelt likes, commentaren, shares en saves.

Best Nine

Net als vorig jaar, telt de eerste foto misschien niet echt mee. Ik organiseerde halverwege juni een giveaway om mijn eenjarige bestaan en de opening van de studio te vieren. Meer dan honderd mensen namen deel, super tof!

Met de tweede foto kondigde ik trouwens de opening van de studio aan. Echt gek dat er ondertussen al meer dan een half jaar verstreken is. Beste keuze ooit geweest. Later meer daarover.

Foto’s drie, zes, zeven en negen. Mijn eigen schatties! Fijn dat zij er weer tussen staan.

Vergelijk

Vorig jaar schreef ik:

Ik vind trouwens dat deze Best Nine een mooi beeld toont van wie ik ben en waar ik voor sta. Een mooie mix tussen baby’tjes, liefde, portretten en mijn eigen liefste koters.

Janna, over 2020

Als ik de foto’s van 2020 vergelijk met die van 2021, dan zie ik een reuzegroot verschil. Ik heb nog meer mijn stijl gevonden, het lukt met nog beter een specifiek gevoel over te brengen. Er heerst meer eenheid.

best nine 2021

De foto hier net boven is trouwens mijn favorietje van de negen. Zalige dierenvriend Lili.

Terugblik

Volgende week komt er een iets uitgebreider blogbericht over vorig jaar. Ik kijk terug op 2021, maar wil het ook effe hebben over wat ik hoop dat 2022 brengt. Voor mij, maar ook voor jou. Spannend he.

En mocht je me nog niet volgen op Instagram, nu is ‘t de moment e 🙂

Scroll naar boven