De Fotoschuur

baby fotoshoot

Foto van de maand november ’21

Iedere maand blik ik terug en kies ik mijn favoriete foto van de voorbije weken. Voor november neem ik je nog eens mee naar het moment dat ik bij mensen thuis ging fotograferen. Een baby fotoshoot met een niet-meer-zo-newborn-baby’tje.

In november had ik maar liefst acht baby’tjes voor mijn lens, waarvan zes in de Fotoschuur zelf en twee bij het gezin thuis. De tweede is op het moment dat ik dit schrijf nog niet afgewerkt, de eerste wel.

Het leek toen al even geleden dat ik nog bij een gezin thuis kwam, en voor heel even deel mocht uitmaken van hun warme cocon. En net daarom wil ik ze delen.

Durven tijdens een baby fotoshoot

Want zo even binnenbreken, dat blijft toch speciaal. Daar blijf ik ook zenuwachtig voor, voor zo’n baby fotoshoot bij mensen thuis. Ik moet me steeds wat heruitvinden, want elke situatie is anders. Iedere persoon is anders en heeft soms nood aan een andere aanpak. Het is zoeken, proberen, opnieuw beginnen. Durven.

De sessie was trouwens twee keer uitgesteld, wegens ziekte. Maar derde keer, goeie keer! En dat geeft ook helemaal niet, voor ieders veiligheid, toch?

Deze foto is echt alles.

baby fotoshoot

De mama erbij, hij die haar hand stevig vasthoudt. Zijn ietwat bedenkelijke blik. De kleuren. Het gevoel.

Check de nieuwste aanwinst in mijn dekentjes-collectie! Hoe mooooooooi! Mijn mama heeft zich weer gesmeten he. Ik had iets moois gezien, wij op zoek naar een patroon dat er iets of wat op leek, wol in de perfecte kleur en tadaa!

Voelen

En dan wil ik graag toch nog eentje delen. Weer, handen en voeten he. Dicht bijeen. Warm. Details. Net op tijd gezien hoe grote broer naar kleine broer greep. Lieve jongens. Wat donker, een beetje moody. I like.

baby fotoshoot

Het zijn twee to-taaaaal verschillende foto’s he. Maar, welke is jouw favoriet?

Volg je me al op Instagram?

2 gedachten over “Foto van de maand november ’21”

Een reactie achterlaten

Scroll naar boven