De Fotoschuur

Foto van de maand februari ’22

Fotoshoot voor de eerste verjaardag - foto van de maand februari '22

Iedere maand blik ik terug en kies ik mijn favoriete foto van de voorbije weken. Ik breng je dit weekend eens iets helemaal anders. Geen baby-baby, maar een verjaardagshoot. Een fotoshoot met een kindje van 1 jaar.

Met nog drie shoots gepland dit weekend, is mijn maand eigenlijk nog lang niet achter de rug. Maar soit 🙂 Ik bedoel dus ook dat lang niet alle foto’s in beraad zijn genomen als favorietje van deze maand.

Ik heb daarom gekozen voor een shoot die helemaal anders was dan alle andere tot nu toe: een verjaardagshoot. Hiep hiep! 1 jaar al!

Geen cake smash

Als ik iets cliché vind, dan is het wel een cake smash. Ken je dat?

Een mooie taart op de grond, je kindje erbij, en dan foto’s nemen van wat er gebeurt. Op een kwartiertje hangt ie vol met glazuur en cake.

En dan hebben we het nog niet over de opkuis…

Verjaardagsfoto's

Maar mooie verjaardagfoto’s, die kunnen natuurlijk ook zonder taart. Ik maakte vorig weekend een ballonslinger en hing die boven bed.

Het was niet alleen toepasselijk voor de fotoshoot met het kindje van 1 jaar, maar het zag er ook nog eens super mooi uit! In de kleuren van de studio.

En dan is hier de foto van de maand…

Fotoshoot voor 1 jaar!

Jarig kindje met kroon en ballonnen steekt armen in de lucht.

En nog een paar uit dezelfde reeks 🙂

De ballonnen maken de foto’s toch wat speciaal, maar niet cliché. Leuk om te gebruiken als kaartje en zalig voor later, om nooit meer te vergeten.

Ik pak deze shoot trouwens op dezelfde manier aan als een babysessie. Mooie beelden van je kindje, met aandacht voor de details en foto’s van jullie allemaal samen.

Niet alles met balonnen

Het eerste deel doen we met ballonnen, het andere zonder. Zo heb je een mix van van alles en ga je naar huis met een reeks herinneringen die tonen hoe jullie echt zijn, én met de ballonslinger 🙂 Want misschien kan je hem nog wel gebruiken tijdens het verjaardagsfeestje?

 

 

Vind je dat ook wel tof? Stuur me vrijblijvend een berichtje voor alle informatie:

3 gedachten over “Foto van de maand februari ’22”

  1. Pingback: Zwangerschapsshoot - Foto van de maand - De Fotoschuur

Een reactie achterlaten

Scroll naar boven