De Fotoschuur

Foto van de maand mei ’22

Iedere maand blik ik terug en kies ik mijn favoriete foto van de voorbije weken. Halverwege deze maand kreeg ik Zef op bezoek, en mijn nieuwe kleine vriend werd enkele dagen na de babyshoot 1 jaar.

Zef is nòg maar eens het bewijs dat een babyshoot ook zalig is met een al grotere baby.

En weet je wat mijn probleem klein gelukje is tijdens een shoot? Ik praat graag met je. Dat is het enige moment dat de introverte ik overgaat naar sociale modus. En dat gaat vanzelf.

Ik luister vooral graag naar jouw verhaal. Hoe je bevalling ging. Wat ouderschap voor je betekent. Waar je energie van krijgt.

Wat ons verbindt

Ik ga op zoek naar raakpunten. En die zijn er altijd. Want hoe verschillend we ook zijn. Er zijn altijd gelijkenissen. In wie je bent, in wat je meemaakt.

En alles wat ons verbindt, staat dan nog mooier op foto.

Tijdens deze shoot hadden we zo’n zalige klik. Ik voelde hen. Het gevoel van verbondenheid. Van warmte. Onvoorwaardelijke liefde.

Verjaardagscadeautje

Ik had die week een tandje bijgestoken om de foto’s sneller klaar te hebben. Zodat ze de preview hadden vlak voor zijn verjaardag, en zo de dag extra fijn konden inzetten.

Missie geslaagd.

Foto van de maand mei ’22:

babyshoot 1 jaar

Het gebeurt niet vaak dat ik zwart-wit over kleur kies. Maar in dit geval wel. Deze is de kleurversie, mocht je nieuwsgierig zijn:

babyshoot 1 jaar

En dan om het af te leren. Een kleine greep uit de volledige galerij, een babyshoot rond 1 jaar:

En weet je wat het tofste is van al? 🙂 Jij kan dit ook krijgen. Fijne herinneringen, een mooie shoot, prachtige foto’s.

Volg je me al op Instagram?

Een reactie achterlaten

Scroll naar boven