De Fotoschuur

Foto van de maand april ’22

Iedere maand blik ik terug en kies ik mijn favoriete foto van de voorbije weken. En voor een keer is het niet per se mijn favoriete foto van deze maand, maar eerder een verjaardagsblogje 🙂 Zes jaar Lili!

Lili wordt zes deze week. Zes!

En plots viel me te binnen: vroeger maakte ik elke maand en elk jaar een foto van haar in ons geel zeteltje. Een geel zeteltje dat we speciaal kochten voor in haar babykamer. Het verhuisde nog twee keer mee en zag ons groeien.

Een greep uit de reeks:

Lili, 1 maand:

Lili, zes maanden:

Lili, een jaar!

Lili, twee jaar, en in een voorlopig appartement:

En toen… was het gedaan.

Ik vergat helemaal om nog zulke verjaardagsfoto’s te maken. Oeps. Ik vind het nu wel echt jammer dat ik daar niet meer aan gedacht heb.

Maar goed, ‘t is niet het einde van de wereld. En niets houdt ons tegen om de draad weer op te pikken. Zo dus, mijn favoriete foto van de maand april! Terwijl ze eigenlijk op 5 mei jarig is, maar goed.

Lili, (bijna) zes jaar!

zes jaar

Grote meid. Echt groot, 3de kleuterklas maar wel al met schoenmaat 32. Ze heeft nu twee handen nodig om haar leeftijd te tonen, en dat vindt ze zelf zo zot. Straks naar het eerste leerjaar, en daar is ze helemaal klaar voor.

Ze is de allerliefste wildebras, met zo’n warme persoonlijkheid. Een tikkeltje gevoelig en introvert, maar geweldig luid bij wie ze zich het best voelt.

En af en toe gaat ze echt graag op de foto. Lekker over geposeerd. Maar dat kan me lekker niet schelen 🙂

Toen werd ze vijf!

Volg je me al op Instagram?

2 gedachten over “Foto van de maand april ’22”

Een reactie achterlaten

Scroll naar boven