De Fotoschuur

Foto van de maand maart ’22

Foto van de maand maart ’22 - zwangerschapsshoot in de studio

Iedere maand blik ik terug en kies ik mijn favoriete foto van de voorbije weken. Net zoals vorige week, breng ik je ook dit weekend eens iets helemaal anders. Een zwangerschapsshoot, maar niet buiten.

Dat was iets héééélemaal anders dan ik gewoon ben. Zwangerschapsfoto’s in mijn studio. Ik stel altijd voor om naar een mooi plekje in de natuur te trekken. Ik vind de variatie in de achtergrond fijn: open grasvlakte, bloemen, schaduw onder de boom, …

Maar dan zijn we wel erg afhankelijk van het weer. Het is jammer als het bewolkt is. En als het regent, dan moeten we op zoek naar een nieuwe datum.

Zwangerschapsshoot in de studio

Het stond al langer op mijn verlanglijstje om een zwangerschapsshoot in mijn studio te doen, en ik was zelfs van plan er eens een oproepje voor te doen. Maar ik durfde niet.

Tot het moment gewoon daar was. Slecht weer, en die baby blijft natuurlijk niet eeuwig zitten 🙂

Ik heb me geamuseerd. Van alles geprobeerd. Veel gebabbeld. Gewoon, wat goed voelde. Voor haar, voor hen, voor mij.

En kijk!

zwangerschapsshoot

En dan nog enkele uit dezelfde reeks 🙂

 

 

En, is dat iets voor jou? Zwangerschapsfoto’s in een knusse woonkamer? Ja? 🙂 Je mag me altijd een berichtje sturen voor meer info! Of check hier alle info:

Scroll naar boven