De Fotoschuur

Foto van de maand juni ’22

Iedere maand blik ik terug en kies ik mijn favoriete foto van de voorbije weken. Ik mocht op de meest regenachtige dag van de maand naar Kortrijk om een koppel voor de tweede keer te fotograferen. Deze keer met hun baby’tje in de armen, in plaats van in de buik. Van een zwangerschapsshoot naar een babyfotoshoot!

Juni was in principe mijn laatste maand on full force. Augustus is toch wat drukker geworden dan ik van plan was. Iets met geen ‘neen’ kunnen zeggen.

In juli gaan we twee weken naar Frankrijk (foto uit de oude doos: 2015). Dit jaar neem ik niets mee. Ik kan via mijn smartphone wel wat doen. Maar geen werk, geen foto’s met mijn camera.

Ik kocht speciaal voor de reis een nieuwe iPhone, zodat ik mijn fototoestel niet hoef mee te nemen. Die is nogal log en zwaar om te sleuren in de hitte. En met al dat water, komt niet goed. ‘t Is belangrijk dat ie heel blijft om jou te helpen.

In augustus heb ik dus nog altijd best wat te doen. Maar september is erg rustig met vier shoots. Dan heb ik tijd om alles af te ronden en helemaal tot rust te komen. Vanaf 1 oktober doe ik de boeken toe. En als alles goed gaat, heb ik rond 27 oktober een klein uitbreidingetje in mijn armen. Dat helemaal ter zijde.

Combo zwangerschapsshoot & babysessie

Begin juni reed ik door de gietende regen helemaal naar Kortrijk. In april zagen we elkaar nog met een pak beter weer. Toen spraken we af in de Gentbrugse Meersen voor een zwangerschapsshoot. We hadden een zalig avondzonnetje.

Justien contacteerde me in januari voor een zwangerschapsshoot en een babyfotoshoot. Dat je mij contacteert en me binnenlaat in je cocon, dat vind ik al een mega compliment. Maar dat je meteen twee shoots boekt, dat vind ik echt ongelooflijk zalig. De combinatie van die twee fotoshoots, daar heb ik op dit moment nog geen specifieke formule of pakket voor. Nog niet 🙂

Ik neem effe een babypauze tot eind januari. Ondertussen werk ik beetje per beetje verder aan een vernieuwde De Fotoschuur-website. En daar zullen mijn fotopakketten er een wat anders uitzien. Er komt een comboformule voor zowel een zwangerschapsshoot en en babyfotoshoot. En ik doe er ook wat korting op 🙂

Nieuwe website

Trouwens. Ik sta nog niet héél erg ver met de nieuwe website, maar ik kan wel al een sneak peakske tonen. Benieuwd?

Ik heb nog maar een pagina of vier klaar, van de goh, twintig in totaal? Nog veel werk dus. Da’s dus voor de nieuwe start in februari 2023!

Foto van de maand juni 2022

Sorry dat je zo veel moest lezen om hier te geraken! 🙂 Ik had wel wat te vertellen.

Maar dus, de foto van juni 2022:

babyfotografie

En dan uit goede gewoonte, toch nog een paar extra om je een vollediger beeld te geven van de fotosessie.

Zie je dat ook wel zitten? Ik neem effe geen shoots meer aan, maar vanaf februari ben ik terug op post! Je mag me altijd een berichtje sturen, of het boekingsformulier invullen voor meer informatie.

Fijne vakantie!

Volg je me al op Instagram?

Een reactie achterlaten

Scroll naar boven