De Fotoschuur

Foto van de maand juli ’22

Iedere maand blik ik terug en kies ik mijn favoriete foto van de voorbije weken. Sinds gisteren zijn we terug van onze reis naar het zuiden van Frankrijk, tijd dus voor vakantiefoto’s! Want daar maakte ik mijn favoriete foto van juli.

Deze blog is mijn plekje, mijn plaatsje op het internet waar ik lekker doe wat ik wil 🙂 En nu heb ik zin om vakantiefoto’s te delen, dus dan doe ik dat ook lekker. Ha!

Smartphone

Ik nam mijn fototoestel niet mee op reis. Hij is nogal groot en lomp, en zwaar. Ik wilde ook geen risico’s nemen, met al die stenen, al dat zand en water. Mocht er iets mee gebeuren, dan is dat niet zo tof voor de shoots die nog op de planning staan. En het zou me extra stress gegeven hebben.

Dus kocht ik heel bewust een nieuwe smartphone met een hele goeie camera om vakantiefoto’s te maken. Deze foto’s nam ik dus met mijn iPhone 13 en bewerkte ik met mijn eigen Lightroom Presets.

We gingen op reis samen met mijn schoonfamilie, de foto’s met hen laat ik er om privacyredenen effe uit.

Veel foto’s in het stadje:

Veel foto’s aan “de stenen”:

Veel foto’s overal en nergens:

Voor ik je de foto van de maand juli toon, neem ik je eerst efkes mee terug naar 2020.

vakantiefoto's

En dan nu mijn favoriete foto:

vakantiefoto's

Zelfde plek. Veel centimeters gegroeid. Wat meer of minder tanden. Extra kuren. En vooral veel liefde. Kleine grote meisjes.

Heet, heter, heetst

Ik heb zo genoten van onze reis. Het was er nog nooit zo warm, met temperaturen overdag rond 33-35 graden. Da’s echt heavy! We hebben daardoor niet erg veel speciaals gedaan. Vooral genoten van het frisse water en van elkaar. Ik ben helemaal opgeladen en uitgerust, klaar om mij nog twee maanden hard te smijten en je de mooiste herinneringen te geven.

Ben jij al op vakantie geweest? Ook veel foto’s genomen? Veel gerust? Laat het me weten!

Volg je me al op Instagram?

1 gedachte over “Foto van de maand juli ’22”

  1. Mijn favoriete foto van deze reeks prachtige foto’s is die van jou met de meisjes, jij in je bleke kleed en alledrie met een hoed op. Zalige foto <3

Een reactie achterlaten

Scroll naar boven