De Fotoschuur

fotoshoot giveaway

Foto van de maand augustus ’22

Iedere maand blik ik terug en kies ik mijn favoriete foto van de voorbije weken. In augustus mocht ik de winnaar van de fotoshoot giveaway ontvangen in mijn studio! Wat een prachtige mensen, mini klein baby’tje, en liefdevol zusje. En kijk, daar geniet ik dan zo hard van ook 🙂

Op 8 juni 2022 ben ik al twee jaar bezig met De Fotoschuur, en vierde ik ook de eerste verjaardag van de fysieke studio, én maakte ik bekend dat er een baby in m’n buik aan het groeien is!

Hehe, die buik is ondertussen al een stuk dikker.

Mega veel mensen namen deel aan de fotoshoot giveaway die ik op Instagram organiseerde. Wat een succes. Super leuk om zo veel nieuwe mensen te kunnen bereiken op die manier, en gewoon fijn om eens iets te kunnen terugdoen na die twee succesvolle jaren.

Newborn fotoshoot

Mama Liesbet won de giveaway, en was op dat moment redelijk hoogzanger van haar tweede dochtertje. Wat een timing! We deden de babysessie uiteindelijk een kleine twee weken na de geboorte.

Zo’n mooi, ienie-mini baby’tje! Een echte newbornshoot, heel snel na de geboorte.

Hier is een greep uit de afgeleverde fotogalerij:

En deze foto *wint* de ereplaats.

Mijn favoriete foto van de fotoshoot giveaway en de maand augustus

fotoshoot giveaway

Benieuwd waarom?

Het is eens vanuit een ander standpunt. Dat doe ik wel vaker: van bovenaf, of een andere hoek zoeken. Maar deze vind ik extra geslaagd. En gelaagd. Baby Camille lijkt zo breekbaar, mama houdt haar zo teder en papa stevig. Voel je dat?

En de kleuren! Liesbet had super hard haar best gedaan om iedereen mooi passend te kleden. In tijdloze, warme kleuren.

Einde

Die foto was ook een van de laatste foto’s van de fotosessie. En als je kan eindigen met een knaller, dan voelt dat extra goed. Toen ik dat beeld maakte, wist ik: yes, hebbes!

Over eindigen met een knal gesproken. Mijn website is dringend aan een update toe. Ik heb weken gewerkt aan een nieuwe website. Mooier, professioneler, chiquer. Ie is bijna klaar, bijna!

Ik hoop een dezer online te kunnen gaan. Dus wie weet is het volgende blogbericht wel in een heel nieuwe omgeving. Spannend! Als alles goed gaat 🙂

Laatste dagen

En ook voor mij is het einde in zicht. Half september doe ik mijn laatste shoot, zodat ik de laatste twee weken van september heb om alle shoots af te ronden en met een gerust hart aan mijn zwangerschapsrust te beginnen.

In februari zie je me dan terug 🙂

zwangerschapsshoot

Volg je me al op Instagram?

2 gedachten over “Foto van de maand augustus ’22”

Een reactie achterlaten

Scroll naar boven