De Fotoschuur

fotoshoot cadeau

Foto van de maand september ’22

Iedere maand blik ik terug en kies ik mijn favoriete foto van de voorbije weken. En aangezien dit blogbericht voorlopig even de laatste is, wil ik eindigen met een episch beeld. En episch, dat was mijn aller aller laatste shoot echt wel. En ze kregen de fotoshoot cadeau.

Het moment dat dit blogbericht verschijnt, zijn we al oktober. Jeeeeeetje! Wat gaat de tijd snel. Oktober is de maand waarin ons baby’tje ter wereld komt. De maand dat ons leven weer voor even op z’n kop komt te staan. De maand waarin ik rust neem, een nieuwe mama word. Een nieuwe versie van mezelf.

Laatste dag

Ik schrijf dit blogbericht op de ochtend van mijn laatste werkdag bij AVS. Vanaf volgende week ben ik in moederschapsrust, keer ik effe in mijn cocon. Samen met mijn liefste meisjes, samen met Florian. Efkes lekker lui zijn, en dan mag de baby komen. We zijn er klaar voor, we hebben er zin in!

En vanaf dan slaat in ons leven een bladzijde om en start een nieuw hoofdstuk. Eentje meer op ons ritme. Dat is spannend en eng, maar het gaat lukken en fijn zijn. Eentje met meer tijd voor de kinderen, minder gehaast. Ik zie het zitten. Ik ga mij smijten, op mijn manier.

Mooi einde

Het is een beetje een emotionele dag dus, waarbij ik een journalistieke carrière van meer dan acht jaar achter mij laat. Maar met de deur nog op een kiertje. Ik wil zo af en toe wel nog eens werken voor AVS. Dat werk is te leuk, en mijn collega’s ga ik zo hard missen.

Ik schreef dit effe neer omdat ik het niet wil vergeten. Het positieve gevoel dat ik heb, toch met een klein kriebeltje zenuwen. Maar nu is het tijd voor de foto van de maand, want daarom zijn we hier, he? 🙂

Episch

Deze laatste shoot zou eigenlijk niet de laatste zijn geweest, maar hebben we drie? vier? keer uitgesteld door het slechte weer. En gelukkig maar, want de avond van de shoot was zo mooi. De lucht was prachtig. Het was zelfs nog een beetje warm. Het koppel was fantastisch. Zulke lieve mensen. En daar heb ik dan weer echt geluk mee: al mijn klanten zijn zo fijn. Telkens mensen die ook bij mij passen op vlak van karakter en visie. Dat doet me deugd.

Een van de laatste foto’s is echt eentje voor in de boekskes. Al zeg ik het zelf. Hier is ie dan:

Mooooooooi he. Hun houding, dat kusje. De wolken. De zon met haar gouden gloed. Ann-Sophie’s kleedje, hoe het waait in de wind.

En om je een idee te geven van de volledige galerij die Ann-Sophie en Gilles gekregen hebben:

Gekregen, ja. Want de toekomstige ouders kregen een fotoshoot cadeau van hun familie. Super leuk 🙂 Dus kijk, elke gelegenheid is fijn om herinneringen te geven.

Als je iemand herinneringen wil geven, ik heb een prachtige bon om het cadeau ook fysiek te maken:

Of als je dit gewoon voor jezelf wil 🙂 Boek meteen je shoot. Ik start weer met fotograferen vanaf half januari.

Een reactie achterlaten

Scroll naar boven