De Fotoschuur

Lightroom presets voor de foto van de maand januari ’23

Lightroom presets voor de foto van de maand januari '23

Woehoeee de foto van de maand is terug! Iedere maand blik ik terug en kies ik mijn favoriete foto van de voorbije weken. Aangezien ik nog maar net terug opgestart ben, en nog heel wat shoots moeten worden afgewerkt, deel ik nog eens een persoonlijke foto hier, met een smartphone preset over gesmeten 🙂

Ik ben nu een tweetal weken weer aan de slag, wat is het zalig om terug te mogen fotograferen. Al moet ik wel zeggen: het was best pittig. Otto nog niet naar de opvang, dan was Pipa ziek, de gebroken nachten en tussendoor werken.

Tja 🙂 

Aangezien nog niet veel fotoshoots volledig zijn afgewerkt, deel ik als eerste foto van de maand eentje van mezelf. En voor een keer geen foto gemaakt met mijn spiegelreflexcamera, maar wel met mijn iPhone.

Foto van de maand januari '23:

Dit is mijn uitzicht al geweest de afgelopen drie maanden. Lili en Pipa zijn zo lief voor hun broertje, en zo zot van hem. ‘t Is zalig, mijn moederhart smelt.

smartphone preset

Ik deel hier een foto die ik hier niet zomaar op mijn website zou plaatsen, want ‘t is maar een simpele smartphone-foto. Maar het is een foto die voor mij zo veel waarde heeft, voor ons gezin, voor later. Ik heb de foto wel wat bewerkt, en gebruikte daarvoor een van De Fotoschuur smartphone presets, moody soft om exact te zijn.

Lightroom-presets

Ik ontwikkelde een paar maanden geleden mijn eigen presets, die ik trouwens voor al mijn shoots gebruik. Als basis, ik tweak nog altijd wat, schuif wat aan de instellingen, zodat de foto perfect is.

De Fotoschuur-presets geven je foto zachte huidtinten, warme kleuren met de perfecte hoeveelheid contrast, en maakt je foto ook dat tikkeltje moody.

Die presets kan je zelf ook gebruiken: op je smartphone met de gratis Lightroom-app, of op je desktop als je een betalend abonnement hebt op Lightroom. Er zijn drie smartphone-presets en de bundel voor desktop heeft 5 verschillende presets.

smartphone preset

De Fotoschuur-presets

wat zijn presets?

Een preset kan je vergelijken met een filter voor over je foto, maar dan beter, met nog meer mogelijkheden. De preset installeer je in Lightroom, op je computer of je smartphone. De smartphone-app is trouwens gratis!

zijn voor jou als...

Je een mama of papa bent met 1001 dingen te doen. Je koestert je foto’s, maar hebt handen en tijd te kort. In slechts enkele klikken maak je jouw herinneringen toekomst-proof! On the go op je smartphone, of meer in detail op je desktop.

super makkelijk en snel

Je ontvangt de downloadlink meteen in je mailbox, inclusief handige gids. In slechts enkele stappen installeer je de preset en kan je meteen aan de slag. Gebruik de preset gewoon zo, of wijzig nog juist de witbalans en belichting.

De Fotoschuur Presets

Maak je foto’s helemaal af, voor morgen, volgend jaar, voor altijd. Om altijd te herinneren.

Een zachte huid, warme tinten, een tikkeltje moody.

Werk je foto’s meteen af om te delen, in een album te steken of te laten printen.

De download start meteen en je ontvangt hem ook nog eens in je mailbox, met bijhorende instructies.

smartphone preset
Scroll naar boven