De Fotoschuur

baby kijkt rond

Foto van de maand februari ’23

Jowkes, februari is ook alweer gepasseerd! Iedere maand blik ik terug en kies ik mijn favoriete foto van de voorbije weken. Om effe stil te staan, terwijl de tijd verder voorbij raast. Mét een fotoalbum.

Op deze foto van de maand, en bij uitbreiding de volledige fotogalerij, ben ik zo trots. Alles klopt: fijne mensen, rustige fotosessie, mooie en passende kleuren van hun kleren en hun schattige meisje Amé.

Laura legde hun babyfotosessie al héél lang geleden vast. Wat fijn is, want zo was ze 100% zeker dat we de fotosessie konden inplannen op het moment dat zij zelf het liefste had.

Teamwork makes the dream work

Ik maakte tijdens de fotosessie zelfs een filmpje van Amé, met muziek van haar papa Geert eronder gemonteerd.

En dat toont wat ik het belangrijkste vindt aan een fotoshoot: teamwork. Iedereen deed zijn best om er het aller-, allermooiste van te maken. En o boy (of girl) is dat gelukt.

Fotoalbum-service

Laura en Geert namen alle foto’s uit de galerij, en bestelden ook nog een fotoalbum. Zelf moesten ze daar amper iets voor doen. Laura gaf me een lijstje met hun meest favoriete foto’s, 24 stuks om precies te zijn. Ik vulde het album verder aan, zodat het fotoboek een mooi beeld geeft van de hele fotosessie.

Je moet je trouwens niet druk maken over de vormgeving, welke foto waar komt en de volgorde van de foto’s. Ik doe dat lekker voor jou, want ik vind dat toch plezierig om te doen 🙂

Het werd een prachtig boek, met een dikke, linnen kaft en stevige, plat vallende pagina’s.

Ik dwaalde effe af. Terug naar de essentie:

Deze foto benoem ik tot foto van de maand februari

baby met tuut

Eigenlijk is het niet zo’n speciale foto. Geen opmerkelijke “pose” van de baby. Ze heeft zelfs gewoon haar tuutje in haar mond. Ze lacht niet, maar slaapt gewoon.

En toch vind ik die foto iets speciaals hebben. Misschien wel door haar handjes en het licht op haar snoet. Koddig he?

En omdat ik het niet kan laten

Nog een paar fotootjes uit hun galerij 🙂

Hey! Ik ben Janna. Ik ben een fotograaf uit Gent.

Welkom hier, blij dat je er bent! Mag ik je helpen de tijd even te laten stil staan?

De Fotoschuur-sessies zijn er om van te genieten. Ik neem mijn tijd en ik wil dat jij dat ook doet. Een fotosessie verloopt volledig op jouw tempo of op het tempo van je gezin. Je krijgt fijne en warme beelden waar je altijd met een heerlijk gevoel op kan terug kijken.

fotograaf gent

Een reactie achterlaten

Scroll naar boven