De Fotoschuur

Fresh 48 Gent – Foto van de maand juli ’23

Fresh 48 Gent - Foto van de maand juli '23

Iedere maand blik ik terug en kies ik mijn favoriete foto van de voorbije weken. Ik zit nog lekker in vakantiemodus terwijl ik dit blogbericht typ, dus het worden dan ook gewoon lekker veel vakantiefoto’s, waarvan er eentje toch heel erg uitspringt. Maar ik begin effe met een Fresh 48-fotoshoot in Gent die wel op de planning stond, eentje waarvoor ik mega enthousiast stand-by bleef.

In februari kreeg ik het zalige mailtje: of ik het niet zag zitten om vlak na de geboorte van hun dochtertje hun eerste momenten in het ziekenhuis vast te leggen.

fresh 48 gent

Ojoooooo! Was mijn eerste reactie, haha! Zo cool!!! Dat stond al efkes op mijn bucketlist. Ik volg op Instagram veel fotografen, onder andere de Amerikaanse Chelsea Maras, en zij maakt de mooiste Fresh 48-foto’s, zoals ze dat daar dan noemen. En ik wilde dat ook zo graag kunnen!

First impressions - Fresh 48 in Gent

De uitgerekende datum viel middenin mijn vakantieperiode. Maar het kon niet makkelijker zijn uiteindelijk: ik bleef toch thuis en zo moest ik geen rekening houden met andere fotosessies.

De ochtend zelf kreeg ik al een kort berichtje dat er beweging was, en in de namiddag kreeg ik het fijne nieuws. De volgende dag zou ik dan naar het ziekenhuis komen, gepakt en gezakt voor mijn eigen eerste Fresh 48, in mijn liefste Gent zelfs 🙂

Het meest waardevolle

Ik vind een fotosessie in het ziekenhuis misschien nog mooier, nog specialer, dan een “gewone” babyfototshoot. Het is zo rauw, zo echt. En in het waas na de geboorte vergeet je gewoon hoe die eerste uren waren. Of dat heb ik toch.

Heel erg dankbaar dat ik dit mocht doen. En nog dankbaarder dat ik het resultaat hier mag delen.

Favoriete foto van de maand juli '23

fresh 48 gent
review fresh 48 gent

Zie je dat ook wel zitten, ik die je effe een kraambezoekje breng? Hit me up! 🙂 Ik ben mega enthousiast om dit meer te doen. Misschien moet ik het wel vast in mijn aanbod brengen?

Vakantiefoto's

Het was een vakantie in eigen land. Jammer van het weer de afgelopen dagen, maar we hebben er toch maar fijn het beste van gemaakt, vind ik.

We gingen vooral veel wandelen ‘s avonds. Want na de regen overdag, was het ‘s avonds vaak heel erg mooi en warm.

vakantiefoto

De meisjes kregen van mijn Oma een tent. Ze/we hebben er niet in geslapen, maar ‘t was wel een leuk tijdverdrijf.

Droom meisjeskamer

Deze vakantie hebben we vooral veel gewerkt in ons huis. Dat van die renovatiewerken die nooit eindigen he.

Het was de beurt aan Lili haar kamer, om die eens af te werken. En echt, ik ben zooooo trots op het resultaat! Het is prachtig geworden, mega gezellig 🙂

meisjeskamer

Kleine foto-ideetjes

Otto werd ook 9 maanden, en die ‘vermaanddagen’ vier ik telkens met een fotoshoot. Om vast te leggen hoeveel hij groeit en verandert. Met focus op de kleine details, de mijlpalen: van liggende baby, naar zittend en nu kruipend. Dat kan je ook zelf doen 🙂

Negen maanden in de buik, negen maanden uit de buik. Dat vind ik trouwens ook iets super tof om te hebben.

Daar kan je makkelijk ook zelf mee aan de slag he 🙂

zwangerschapsfoto
mama met baby

En we gingen ook naar Zoo Planckendael. Echt een succes, want niet evident met zo’n kleine kerel bij ons. Maar ‘t is daar echt goed voorzien om ook met baby’tjes te komen, dat vond ik fijn.

Mijn favoriete vakantiefoto van de maand juli '23...

kinderen dierentuin

Ik vind het gewoon echt een hele hele mooie foto 🙂 De compositie, het licht, de kleuren, de schaduwen, hun blik.

Volgend jaar gaan we wél op reis. En die ligt zelfs al vast 🙂

Iets voor jou?

Welkom hier, blij dat je er bent! Mag ik je helpen de tijd even te laten stil staan?

De Fotoschuur-sessies zijn er om van te genieten. Ik neem mijn tijd en ik wil dat jij dat ook doet. Een fotosessie verloopt volledig op jouw tempo of op het tempo van je gezin. Je krijgt unieke, ongedwongen beelden waar je altijd met een heerlijk gevoel op kan terug kijken.

Scroll naar boven