De Fotoschuur

Foto van de maand augustus ’23

Zwangerschapsshoot aan zee - Foto van de maand augustus '23

Iedere maand blik ik terug en kies ik mijn favoriete foto van de voorbije weken. Augustus is gepasseerd, de eerste schooldag hebben we ook alweer achter de rug en de zomer begint te korten. Dus vond ik er niets beters op dan een échte zomerse foto te tonen, eentje die vakantievibes, liefde en warmte uitstraalt. Een zwangerschapsshoot aan zee 🙂

Dit zijn al wat oudere foto’s 🙂 Van maart 2021, om precies te zijn. Bij hen thuis, in de slaapkamer, gezellig samen op bed. Knuffelen.

knuffelen met baby
babyfoto's

Ondertussen huppelt deze kleine meid rond, ongeduldig wachtend op haar kleine zusje 🙂 

Begin deze zomer contacteerde de mama mij, of ik hun zwangerschapsfoto’s wou maken en opnieuw een babysessie kon inplannen. En echt: da’s het allergrootste compliment als je bij me terug komt 🙂 Dankjewel.

We hebben er een specialleke van gemaakt. Haar roots liggen in Oostende, dus planden we zwangerschapsshoot aan zee. Ik blij. Hehe. Deze stadsmens houdt van de zee, olé olé!

 

zwangerschapsshoot aan zee
zwangerschapsshoot aan zee

Je ziet de foto’s hier al staan natuurlijk, dus je weet dat de fotoshoot is kunnen doorgaan.

Flexibel & go with the flow

 

Maar het slechte weer die periode heeft het ons wel lastig gemaakt.

Zij waren flexibel, ik was flexibel, en zo hadden we plots een zalig zonnige vrijdagnamiddag, zonder enig zuchtje wind zelfs. Wauw, wauw wauw wauw.

En ze lieten alles los. Gewoon, go with the flow, hun dochtertje volgen. Beetje letterlijk, want een tweejarige met heel veel energie! Maar zo fijn, zo mooi.

En dat betekent ook: schoenen uit en kleren nat 🙂

Voor geposeerde foto’s moet je niet bij mij zijn 🙂 Echt, warm, speels, dichtbij en liefdevol, dat zijn de kernwoorden die best bij mijn foto’s passen.

Teamwork

Ik help je daar zo veel mogelijk in: ik dartel rond jullie heen, en volg je gezin. Ondertussen stuur ik wel wat bij, maar mijn tips of duwtje kan je zien als startpunt. De rest vul je zelf in. Daar zijn kleine kinderen wel handig mee: ze zijn de perfecte afleiding. Kinderen zijn meesters in loslaten.

Hoe meer jij loslaat, hoe echter de foto’s, hoe zotter jullie fotogalerij. En zo is een fotoshoot enorm veel teamwork: samen maken we er een mega tof moment van, met een prachtig resultaat op beeld.

Klaar voor de foto van de maand van de zwangerschapsshoot aan zee?

zwangerschapsshoot aan zee

Eigen lof stinkt he, zeggen ze zeker? 🙂 Maar ik vind dit echt een foto voor in de boekskes. Hoe het licht in haar oog valt. De meiskes hun blik. De haren die wapperen. Hun omhelzing. De kleuren. 

Benieuwd naar meer? Hier is een greep uit hun fotogalerij:

In oktober zien we elkaar terug, joepie!!!

Meer weten over een zwangerschapsshoot?

Ik wil dat je geniet. Even alles rondom vergeten. We trekken erop uit, naar een mooi veld of een leuk bos. Wandelen, genieten en gek doen. Samen zijn. Jij alleen, of samen met je lief.

Ik wil dat als je later naar de foto’s kijkt, je weer exact kan voelen en herbeleven wat er toen gebeurde. Gewoon, zoals het ook echt was.

zwangere vrouw

Benieuwd naar meer?

Zin om verder te lezen? Deze artikels vind je vast interessant:

7 poseertips voor je zwangerschapsfoto’s

7 poseertips voor je zwangerschapsfoto’s

Hoe in godsnaam poseer je tijdens een professionele fotoshoot? Door die twijfels zou je misschien al bijna geen foto's durven laten maken. Zeker omdat je je ook niet meer 100% jezelf voelt, met dat klein baby’tje in je buik. Daarom: mijn 7 poseertips voor zwangerschapsfoto's.
5 kledingtips voor een fotoshoot

5 kledingtips voor een fotoshoot

Wat trek ik aan voor mijn fotosessie? Dat is een vraag die ik geregeld krijg. Voor zowel de ouders, als de kinderen, als de baby. Mijn vijf kledingtips voor een fotoshoot helpen je in de plundertocht door je kleerkast en zorgen voor de allermooiste foto's.
Scroll naar boven