De Fotoschuur

Foto van de maand september ’23 – fotoshoot gezin

Foto van de maand september '23 - fotoshoot gezin

Iedere maand blik ik terug en kies ik mijn favoriete foto van de voorbije weken. Deze fotoshoot met het gezin was een specialleke, want als iemand beseft hoe snel de tijd kan gaan, dan zijn zij het wel.

Februari 2022, als je erover nadenkt is dat nog niet eens zo lang geleden. Toen was hij nog zo klein, zoooo klein!

babyfotografie

Anderhalf jaar later deden ze opnieuw een fotosessie met het gezin. En kijk nu, zo veel gegroeid al. Wat een grote kerel!

mama met baby
mama knuffelt met zoon
zwangere mama met zoon

Tijd vliegt. Ik hoef het je ondertussen niet meer te zeggen, denk ik? En wacht maar, als de baby er straks is. Dan zal hij plots nog zo veel groter lijken.

De tijd raakte op

De fotoshoot is een paar keer verzet geweest, en op het einde werd het wel heel spannend: de kans dat baby al wat eerder zou komen piepen, was best groot.

We namen geen risico’s en hebben heel goed nagedacht over de fotosessie. Waar een wil is, is een weg. Ik telde de stappen die ze te voet moest overbruggen (52), papa nam een kampeerstoeltje mee, en we hielden het rustig.

Als foto van de maand kies ik deze keer voor iets helemaal anders. Een detailfoto, want ook dat krijg je van me tijdens een fotoshoot met je gezin.

Gezinsfoto van de maand september

fotoshoot gezin

Handen zijn de kleine details die tegelijkertijd de grootste impact hebben. Handen stralen warmte en liefde uit. Handen zeggen heel veel, ze tonen enorm veel connectie, geborgenheid, speelsheid. Ook tijdens een fotoshoot met je gezin, leg ik ook zulke datails voor je vast.

Binnenkort zien we elkaar al terug, inclusief gezinsuitbreiding in hun armen 🙂 Wat ben ik benieuwd, wat ben ik vereerd. Het mooiste compliment dat er is: jouw verhaal mogen vastleggen, hoofdstuk per hoofdstuk.

Ook zin in zo'n gezinsfotosessie in de natuur?

De herfst is in het land en voor we het weten is het winter. Lekker knus en gezellig, met minder op onze to do-lijst. Tijd dus om te plannen en te dromen van het warme voorjaar 🙂 

Mijn agenda voor volgend jaar staat al open, dus je kan nu je eigen fotosessie vastleggen.

Ik wil dat je geniet. Even alles rondom vergeten. We trekken erop uit, naar een mooi veld of een leuk bos. Wandelen, genieten en gek doen.

Ik wil dat als je later naar de foto’s kijkt, je weer exact kan voelen en herbeleven wat er toen gebeurde. Gewoon, zoals het ook echt was.

zwangerschapsshoot
Scroll naar boven