De Fotoschuur

Foto van de maand mei ’24 – zussen doen zwangerschapsshoot

Foto van de maand mei '24 -
zussen doen zwangerschapsshoot

Iedere maand blik ik terug en kies ik mijn favoriete foto van de voorbije weken. Van toen het wél mooi weer was. Een zussen zwangerschapsshoot, één waar ik ongelooflijk hard naar uitgekeken heb en nu met een zalig gevoel op terug kijk.

Een zwangerschapsshoot met twee pregnant ladies 🙂 zussen. Hoe cool is dat? Da’s toch ongelooflijk leuk?

Het begon allemaal met een berichtje op Instagram…

Samen zwanger

“Mijn zus is ook zwanger! Kunnen we dat combineren, zodat we ook een foto samen hebben?”

Duuuuuhhhhhh 😍 Kan je je voorstellen dat ik een gat in de lucht sprong? Haha!

Regisseur van de fotoshoot

Het was eerst een beetje zoeken, nog voor de dag van de fotoshoot, hoe we het zouden aanpakken. Twee aparte shoots, elk afgewisseld, met wat overlap? Door elkaar? Hoe wat wie waar?

Uiteindelijk volgden we vooral de flow van het dochtertje, soon to be big sis en nichtje. Zolang zij content ronddartelde tijdens de fotoshoot, deden we lekker verder. Kinderen zijn altijd de regisseur van de fotosessie, ik volg hun ritme, hun goesting. Kind content? = Ouders content = Fotograaf content 🥳

We zorgden voor heel veel variatie: foto’s per gezin, foto’s van de mama’s alleen, de zussen samen, iedereen samen, met partner, … Maar vooral: foto’s waar iedereen zijn gang kon gaan. Gewoon samen, gezellig.

‘t Was leuk, geweldig leuk. We hadden mega chance met het weer, en dat deed ook zo veel.

Alright, klaar voor mijn favorietje uit de zussen zwangerschapsshoot?

Foto van de maand mei '24

En om de goeie gewoonte verder te zetten, heb je hier een reeks uit de fotogalerij. Want zo krijg je echt een goed beeld van onze avond ☺️

Otje!

En dan ben ik hier nog snel effe met en favoriete foto van mijn eigen gezin. Check Otto, ‘t is alsof hij een conversatie aangaat met die slak 🤪

Onze tuin is trouwens overspoeld met naaktslakken, bah!

Wil je dit ook samen creëren?

Wil je ook een mega zalig concept uitwerken voor jouw fotoshoot? I’m heeeere! ☺️ mag ik jouw fotograaf zijn?

Ik neem mijn tijd en ik wil dat jij dat ook doet. Met de focus op jouw lichaam, je gezin en het nieuwe hoofdstuk dat binnenkort start.

Scroll naar boven