22 augustus 2021

Hoe kies je het beste moment voor je babyfotoshoot?

Nu je weet wanneer je best een newborn shoot plant, is ook de exacte timing van de fotosessie erg belangrijk. Wat is het beste moment voor een babyfotoshoot?

Niet helemaal mee? Lees mijn blogbericht van vorige week: wanneer doe je best een newborn shoot?

beste moment babyfotoshoot

Je baby is lekker onvoorspelbaar, met een eigen ritme dat van de ene dag op de andere kan veranderen.

Daar werk ik naar, of dat probeer ik zo goed mogelijk te doen. En daarvoor heb ik al enkele dingen geleerd en aan den lijve ondervonden.

Wanneer is het beste moment om een babyfotoshoot in te plannen?

Vlak na de voeding

Voor een babysessie leggen we vaak al een tijdje op voorhand een dag vast. Als je baby nog niet geboren is en besluit om wat vroeger te komen of toch nog wat langer te blijven zitten in je buik, dan schuiven we die datum natuurlijk. Of toch tenminste als je dat zelf ook graag wil.

newbornshoot
beste moment babyfotoshoot

Ik maak de foto’s graag in de voormiddag. Dan is iedereen nog lekker fris en fruitig. Je baby heeft nog niet te veel indrukken opgedaan die dag, en is daardoor wellicht wat meer op zijn gemak.

Ik maak de foto’s liefst van al ook kort nadat je baby gedronken heeft. Die lekkere melk en volle maag maken hem heerlijk rustig en slaperig.

Op je baby's ritme

Gok maar eens het uur he. Kan je natuurlijk nog niet weten als de baby er nog niet is. Maar zelfs al is ie al geboren, dan nog verandert zijn ritme de hele tijd.

Hoe lossen we dat op?

newbornshoot

Iets voor jou?

Voilà sie. Met twee blogposts ben ik helemaal klaar met mijn uitleg! Nu weet je helemaal jouw beste moment voor een babyfotoshoot 🙂

Zelf zin gekregen in een fotosessie? Eentje in mijn prachtige studio, of liever bij je thuis?

Hey! Ik ben Janna. Ik ben een fotograaf uit Gent.

Welkom hier, blij dat je er bent! Mag ik je helpen de tijd even te laten stil staan?

De Fotoschuur-sessies zijn er om van te genieten. Ik neem mijn tijd en ik wil dat jij dat ook doet. Een fotosessie verloopt volledig op jouw tempo of op het tempo van je gezin. Je krijgt unieke, ongedwongen beelden waar je altijd met een heerlijk gevoel op kan terug kijken.

fotograaf gent

Benieuwd naar meer?

Zin om verder te lezen? Deze artikels vind je vast ook interessant:

The access token could not be decrypted. Your access token is currently invalid. Please re-authorize your Instagram account.

Een reactie achterlaten