31 oktober 2020

Foto van de maand – oktober ’20

Iedere laatste dag van de maand blik ik terug en kies ik mijn favoriete foto van de voorbije weken. Oktober was wat kalmer door onze trouw (wooooeeh!!!) en een drukke periode op het werk. En tussendoor nam ik vooral de tijd om achter de schermen te werken aan mijn onderneming. Nieuwe plannen en ideeën stuur ik binnenkort de wereld in!

Ik kocht onlangs een nieuwe lens. Morgen ga ik die goed kunnen gebruiken tijdens de (voorlopig laatste, pff corona) babysessie die gepland staat. Maar ik moest hem natuurlijk al eens uitvoerig testen. Dus gingen we afgelopen woensdag, tijdens een donkere namiddag, naar onze slaapkamer, waar sowieso al niet erg veel licht binnenkomt.

En guess what. Zalige lens. Stelt perfect scherp, haarscherp, zelfs in moeilijke lichtomstandigheden. Ik ben verrast van het resultaat. Wauw! En kijk. Die twee, dat zijn toch ongelooflijke schatten. Pipa, de eeuwige dromer. En Lili, madam wildebras.

Foto van de maand

Deze foto’s deelde ik nog niet online. Ik heb er nog enkele mooie!

Spannende plannen

Op dinsdag 3 november organiseer ik een giveaway, voor mijn verjaardag. Die zal maar enkele dagen duren, dus hou zeker mijn sociale media in de gaten! Je kan deelnemen via Instagram of via Facebook, de deelnemers op beide pagina’s voeg ik samen en daaruit kies ik op zondag 8 november een winnaar. O en wat je kan winnen? Een fotosessie op locatie met een 40-tal foto’s als resultaat, ter waarde van €240!

En later deze maand zet ik ook nog een tijdelijke actie op poten, later meer!

2 Responses

  1. Darling Doormat schreef:

    Een echte pro! En wat een blikvangers zijn jouw meisjes!

    1. Janna Heyerick schreef:

      Dankjewel!!! ????

Een reactie achterlaten