daglicht fotostudio

Oooh de Schuur! De Fotoschuur, mijn fysieke locatie voor de mooiste babyfoto’s of portretten. De daglichtstudio begint steeds meer vorm te krijgen. Wat is het leuk en spannend!

Omdat ik niet anders doe dan popelen, inrichten in mijn hoofd en dromen, dacht ik: ik breng nog eens een update. De laatste keer dat ik over de studio sprak, was in oktober. Af en toe post ik wel wat extra op Instagram, maar een echt overzicht heb ik daar niet. Daarvoor is deze blog super handig.

Dus ja, een update. Where to begin?!

We hebben wat problemen gehad met het dak, maar die zijn opgelost!!! Pfew, pak van mijn hart. Dat was even niet leuk, maar alles is goed nu, zonder al te veel miserie. Al doende leert men, maar in dit geval was het wel wat balen. Gelukkig hadden we het probleem nu gezien, en niet achteraf als alles netjes afgewerkt was.

Al de rest verloopt gelukkig wel heel vlot. De beton is gestort, de vloerisolatie is gespoten en de chape ligt erop. Ondertussen plaatsten we een deel van de gyproc en isolatie, en ging het schuifraam in bestelling. Florian legde elektriciteit en de loodgieter kwam zijn buizen plaatsen. Nu is het aan de plakker, die komt wellicht over twee weken. En eens het raam zit, kunnen we de vloer leggen. En dan he, dan is het een kwestie van af-werk-ing!

En ondertussen wordt er ook nog elders naarstig gewerkt. Mijn lieve mama maakte het allereerste dekentje voor in de studio. Dat zal ik gebruiken om de kleinste baby’tjes op te leggen of in te wikkelen. Zalig toch?! (en het werd ook al goedgekeurd door Lili)

8 juni ’21

We hebben onszelf eind mei als deadline opgelegd, in de hoop zeker klaar te zijn op 8 juni: de dag dat De Fotoschuur exact 1 jaar bestaat! We hebben nog flink wat werk, maar als alles volgens plan verloopt, is die datum haalbaar. Spannend!

En voor zolang de werken nog duren, droom ik van een fantastische daglichtstudio. Echt, het wordt ongelooflijk mooi!

daglichtstudio

Bij de volgende update, kan ik hopelijk de officiële opening aankondigen! Ik hou je op de hoogte, via mijn blog of sociale media:

Laad meer
%d bloggers vinden dit leuk: