De Fotoschuur

Vrouw ligt in het hoge gras en schermt zich af van de zon.

Sunny Sunday!

Morgen 18 januari, is het Blue Monday. Scratch that. Ik stel je voor: Sunny Sunday, vandaag! In plaats van de meest deprimerende dag van het jaar, geef ik jou de zonnigste zondag van het jaar! En hoe ik je in die mood krijg? Met foto’s natuurlijk.

blue monday

Ik wil beginnen met teentjes vol zand. Alez, niet alleen teentjes, maar ook pollekes, T-shirts en broeken vol zand. Weet je wel. Echt zomer! Super leuk. Haha, tot ge het overal in huis moogt gaan opvegen.

Da’s echt crazy dat wij vorige zomer met het vliegtuig op reis zijn kunnen gaan naar het zuiden. De perfecte plek, op het perfecte moment, met de perfecte mensen. O, en hebt ge al gezien hoe blauw dat water daar is?

blue monday

En ik wil eindigen met prachtige Delfien in een bijna uitgedroogd veld, op een zwoele, hete avond. Met de gouden zon in onze rug, zijn we opgevreten door de muggen. Voilà, voelt ge het al? Sunny Sunday? Niets niet Blue Monday he!

blue monday

Ciaokes byekes Blue Monday!

Hello Sunny Sunday! You may thank me later 🙂

Nu al zin in een zomerse sessie? Check mijn prijzen en boek snel je fotoshoot! Dan ben je zeker van je plekje in mijn agenda, en kan je nu al wegdromen van heet weer en prachtige foto’s.

Bedankt voor het zalige idee, mama.

2 gedachten over “Sunny Sunday!”

Een reactie achterlaten

Scroll naar boven