31 december 2020

Foto van de maand – december ’20

Iedere laatste dag van de maand blik ik terug en kies ik mijn favoriete foto van de voorbije weken. Hoe is het al 31 december?! Wow, wat een jaar. Deze maand mocht ik weer fotograferen, ik heb genoten van de fotoshoot met deze baby.

Deze maand mocht ik mijn allereerste baby ooit nog een keertje fotograferen. In maart kwam ik bij pasgeboren Rasmus thuis. Maar voor een fotoshoot met een grotere baby, kunnen we makkelijk buiten fotograferen. Ideaal, want nu door corona, mag ik nog steeds niet bij je thuis komen.

Nieuwsgierig naar hoeveel Rasmus gegroeid is? Hij was al eens mijn favorietje: foto van de maand – juni ’20

Dit is mijn allergrootste favoriet van de hele reeks. Iets met de grote wijde wereld waar Rasmus zit, de uitdrukking op zijn gezicht, de kleuren in de foto. I love it.

fotoshoot baby

Maar, ik wéét dat deze foto voor velen ook een favoriete foto is. Dus deel ik hem ook graag nog eens.

fotoshoot baby

Ook zin in zo’n fotoshoot met je (grotere) baby buiten?

Ik weet heel wat mooie plekjes in en rondom Gent. Een investering voor later. Meer weten?

Gentbrugse Meersen

Benieuwd trouwens naar welke plekjes ik het mooist vind om een fotosessie te doen? Ik schreef eerder al een blogbericht met mijn 5 locaties voor een fotohoot.

Deze foto’s met Rasmus en zijn mama en papa, maakte ik trouwens in het Geboortebos in de Gentbrugse Meersen. Ik vind het daar het hele jaar door mooi, of er nu blaadjes aan de bomen hangen of niet, met of zonder fleurige bloemen.

Lifestyle fotografie

Pure en echte foto’s, zo min mogelijk geposeerd. Dat is waar ik naar streef. Lachen! Kijk eens naar het vogeltje! Cheeeeese! Nop, dat past niet bij mij.

Ik streef naar foto’s, uit het leven gegrepen. Lifestyle fotografie, zoals je misschien al gehoord hebt. Dat is voor jou veel fijner tijdens de fotosessie, en levert beelden op die je je leven lang zal koesteren.

Meer zien? Volg me op Instagram!

Een reactie achterlaten