31 januari 2021

Foto van de maand – januari ’21

Iedere laatste dag van de maand blik ik terug en kies ik mijn favoriete foto van de voorbije weken. De Fotoschuur draait een beetje op een lager pitje, want corona. Maar dat is niet erg. Ik had een fijne familieshoot.

Ik had een fijne familieshoot met Heleen en co. En echt, zelfs al was het bijna aan het vriezen, ik smelt van al die liefde!

familieshoot

Wil je graag meer foto’s zien van aan De Krook in Gent? Check mijn galerij voor nog meer pareltjes!

En ben je benieuwd hoe we tot zulke foto’s gekomen zijn? Ik vertel in dit blogbericht alles over mijn aanpak als familiefotograaf. Hoe ik zo veel mogelijk op de achtergrond blijf, want het is jouw moment to shine! En over hoe ik kleine opdrachten geef, om het leuk te maken en spontaan te houden.

Zo, op naar febru-

Wacht 🙂

Ik ben te trots op deze foto om hem niet nog eens te delen, dus dan doe ik dat ook gewoon he. Voor deze maand zijn er dan maar eens twee foto’s waar ik super blij mee ben.

familieshoot

Dus, op naar februari! En dat we snel weer gewoon aan het werk mogen, zoals vroeger. Fingers crossed.

In de natuur

Ik mag niet bij je thuis fotograferen, maar buiten gelukkig wel. Zin in een fijne voor- of namiddag in de natuur, jij alleen of met je gezin? Lees alles over mijn familieshoot:

Volg je me al op Instagram?

Een reactie achterlaten